Tällaisesta miehestä naiset unelmoivat

Naiset haaveilevat rehdistä ja sporttisesta miehestä, käy ilmi kyselystämme. Nörtit ja älykkömiehet kiinnostavat naisia vähiten.

Kysyimme lukijoiltamme, minkälainen on heidän ihannemiehensä. Sportin, älykön, rehdin, nörtin ja rentun listalta suosituimmaksi äänestettiin rehti mies, joka sai 36 prosenttia äänistä, ja sporttinen mies, noin 35 prosenttia äänistä.

Nörttimiehet ja älyköt eivät naisia kiinnostaneet. Nörtin ottaisi rinnalleen 2 prosenttia vastanneista ja älykköä katselisi mieluiten 6 prosenttia. Renttuihin haksahtaisi vähän useampi, 13 prosenttia vastanneista. "Jotakin muuta" miestyyppiä äänesti 10 prosenttia vastanneista.

Rehti sen olla pitää

Sanonta "naiset rakastuvat renttuihin" ei pidä kyselymme mukaan paikkaansa, sillä kaikkein mieluiten lukijat haluaisivat rinnalleen rehdin miehen. Suoraselkäisyys ja vastuunkanto on seksikästä!

– Rehti mies on sitä mitä on, kaikissa tilanteissa.

– Lopulta rehti voittaa. Renttuja voi katsella, mutta rehti on vieressä parhain.

– Rehti olla pitää, siitä se kaikki lähtee. Arvostan rehtiyttä miehessä. Se vasta mies, mikä seisoo sanojensa takana. Ei innosta miehet, jotka lupaavat paljon, mutta mitään eivät anna.

Sportti on monella tapaa hyvä

Sporttinen mies vetoaa paitsi ulkomuotonsa takia, myös siksi, että kunnostaan huolehtiva mies vaikuttaa muutenkin kykenevältä ja reippaalta. Sportilta tuskin jää sormi suuhun missään tilanteessa.

– Mielestäni sporttinen mies on monella tapaa hyvä. Hän jaksaa enemmän kuin sohvaperuna, hän on hyvännäköinen ja kenties myös vastuuntuntoinen, kun kerran jaksaa pitää itsestäänkin huolta.

Olen rentturiippuvainen

Yhdysvaltalaisille opiskelijoille tehdyn tutkimuksen mukaan renttuihin rakastuvat naiset, jotka etsivät seikkailua tai haluavat raskaaksi. Tämä sen tähden, että naiset yhdistävät renttumaiset luonteenpiirteet maskuliinisuuteen ja kykyyn siittää jälkeläisiä. Kyselyymme vastanneista reilu kymmenen prosenttia unelmoi omasta rentusta.

– Rakastun kerta toisensa perään renttuihin. Tämä on jo ihan kauheaa, kärsin todella rentturiippuvuudestani. Kiikarissa on kiltti ja kunnollinen, mutta annas ollakaan, niin löydän itseni jonkun roikaleen vierestä...

Sopiva sekoitus on hyvä

Älyköille ja nörteille ei kyselyssä sadellut äänivyöryä, mutta jonkin "muun tyyppinen" mies oli monen naisen unelmissa. Hienointa olisi, jos miehestä löytyisi vähän kaikkea – sekä renttumaista heittäytymistä että rehtiä selkärankaa.

– Kovat prätkätyypit ovat ihanan miehekkäitä, mutta ei saa olla liian kovis. Pitää olla se romanttinenkin puoli.

– Sopivasti älykköä ja nörttiä, siinä sopiva pakkaus minun mieleeni. Jaksaa keskustella yhteiskunnallisista asioista jne., eikä halua käydä pintaliitopaikoissa. Tarttuu omatoimisesti kirjastosta lainattuihin kirjoihin. Ymmärtää tietokoneista paljon ja rakastaa pelaamista, niin kuin minäkin.

– Ehdottomasti rokkariduunari. Mies, joka ei pelkää pientä likaa ulkomuodossaan ja josta tilaisuuden tullen kuoriutuu rokkimies! Onnekseni olen jo bongannut sellaisen.

– Sopiva sekoitus, kuten esimerkiksi urheilullinen, älykäs, seurallinen, sanavalmis, kohtelias, huumorintajuinen.Yksi piirre ei ratkaise mitään.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Osittainen lähde: Tohtori.fi

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja