Tällainen oli Lappeenrannan nopeusajoissa menehtynyt turmakuski: Pienten lasten isä ja aktiivinen autoharrastaja – valtava vauhti valkoisella Audilla koitui kohtaloksi

​​​​​​​Lappeenrannan turmakuski oli innokas autoharrastaja, joka oli tuttu näky myös harrastajien keskustelupalstoilla. Hän oli myös perheenisä.

Lappeenrannassa tapahtui eilen dramaattinen onnettomuus, kun kolmekymppinen autoharrastaja menehtyi ajettuaan ulos ilmailupäivillä järjestetyissä avoimissa nopeusajoissa. 

Silminnäkijöiden mukaan kuljettajan auto oli lähtenyt heittelehtimään kovassa vauhdissa, pyörinyt katon kautta ympäri ja syttynyt palamaan.

Tilanteen jälkeen tapahtuma keskeytettiin ja päivän loput ajot peruttiin.

Juttu jatkuu kuvan ja linkin jälkeen

Perheenisä oli aktiivinen autoharrastaja

MTV Uutisten saamien tietojen mukaan vuonna 1988 syntynyt mies oli pienten lasten isä. Hän oli tuttu näky lajitapahtumissa ja aktiivinen juttelija lajin keskustelufoorumeilla.

Nopeusajoissa juuri ennen kuljettajaa autonsa maaliin tuonut Henry Riihelä kertoi MTV Uutiselle liikkuneensa miehen kanssa samoissa piireissä.

– Tiesin, en tuntenut henkilökohtaisesti. Foorumeilla olen lueskellut hänen juttujaan ja paikan päällä Lappeenrannessa juteltiin. Juteltiin autoista, tekniikasta, ihan tällasta mitä autoharrastajat höpöttelee. Oltiin molemmat autoharrastajia, Riihelä kertoi eilen MTV Uutisille.

Lappajärveltä kotoisin oleva kuljettaja oli osallistunut nopeusajoihin aktiivisesti myös ennen Lappeenrannan tapahtumaa. 

Kuljettaja julkaisi vastikään Youtube-tilillään videomateriaalia muun muassa heinäkuussa järjestetyistä Kalajoen nopeusajoista, jossa hän ajoi Lappeenrannassa nähtyä, valkoista Audi-merkkistä turma-autoa.

Lappeenrannassa menehtyneen miehen Youtube-tililtä löytyvä video katsottavissa yläpuolelta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja