Tällainen oli Katy Perryn ja Russell Brandin rakkaustarina

Katy Perryn ja Russell Brandin eroon päättynyttä avioliittoa seurattiin läpi vuosien tarkkaan.

Menestyneen laulajan, Katy Perryn ja näyttelijä Russell Brandin rakkaustarinaa seurattiin alusta saakka tarkkaan. Päättymisestään huolimatta pariskunnalla lienee paljon onnellisia muistoja yhteisistä hetkistään.

Ensitapaaminen

Katy Perry ja Russel Brand tapasivat ensimmäistä kertaa kesällä 2008. Tuolloin Perry esitti cameo-roolin Brandin tähdittämässä Get Him to the Greek -elokuvassa. Rakkaus ei kuitenkaan ikimuistoisesta tapaamisesta vielä roihahtanut.

Seurustelu

Pariskunta tapasi seuraavan kerran syyskuussa 2009, kun Brand kiinnitti katseensa Perryyn MTV Video Music Awards -gaalaa isännöidessään. Tuolloin koomikko toivoi voivansa lohduttaa Perryä, joka ei voittanut gaalassa palkintoja.

– Katy Perry ei voittanut tällä kertaa mitään ja hän asuu kanssani samassa hotellissa, joten minä aion olla hänen olkapäänsä, jota vasten hän voi itkeä. Sillä tapaa minä taidan olla tänään voittaja, Brand julisti vitsaillen.

Brandin rohkea tapa ilmaista kiinnostuksensa laulajaa kohtaan tuotti hedelmää ja pariskunta ilmoitti pian seurustelevansa.

Kihlat

Perry ja Brand kihlautuivat joulukuussa 2009. Romanttisella lomalla Intiassa viihtyneen pariskunnan loma sai ikimuistoisen leiman avioliittolupauksesta. Brandin on kerrottu kosineen Perryä hengellisessä seremoniassa uudenvuodenaattona. Paikallinen guru oli läsnä pariskunnan herkässä hetkessä. Pian kihlauksen jälkeen Brandin edustaja kertoi julkisuuteen avoimesti kihlauksesta.

Avioliitto

Ikimuistoinen kihlaus oli pariskunnan mielessä myös silloin, kun he suunnittelivat häitään. Brand ja Perry vihittiin perinteisessä hindu-seremoniassa lähellä paikkaa, missä pariskunta kihlautuikin. Tuolloin usko ikuiseen onneen eli vielä vahvana Perryssä, joka tiesi valinneensa rinnalleen miehen, joka on tunnetusti vallaton ja ollut julkisuudessa myös uskottomuuden vuoksi.

– Hän ei ole salaillut menneisyyttään, mutta täytyy muistaa, että se oli silloin ja tämä on tulevaisuutta. Hän on pettänyt ennen, mutta meillä on hyvä suhde. Tiedän, että hän ei ikinä tekisi mitään, mikä vaarantaisi sen. Luotan häneen 100-prosenttisesti, laulajatar vakuutti Now-lehdelle.

Ero

Kuukausien erohuhujen päätteeksi Brand ilmoitti viime perjantaina hakeneensa avioeroa. Pariskunta teki päätöksen yhteisymmärryksessä, mutta Perry toivoi aviomiehensä hakevan eroa, jottei hän loukkaisi uskonnollisia vanhempiaan.

– Valitettavasti minä ja Katy olemme päättäneet erota. Minä tulen aina ihailemaan häntä ja tiedän, että me tulemme pysymään ystävinä, Brand kertoi päätöksestä.

MTV3/Helmi

Lähteet: Digitalspy.co.uk, TMZ, Guardian.co.uk, Wikipedia.org, Now

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja