Tällainen mies vie naisilta jalat alta

Kysyimme Helmen Tyttöjen ilta –sivustolla naisten mielipidettä siitä, millainen mies vie heiltä jalat alta. Kyselyn selkeäksi ykköseksi nousi rento ja sporttinen mies.

Sellainen sporttinen ja rento heppu on minun makuuni –vaihtoehto sai kaikkiaan yli 35 prosenttia kaikista annetuista äänistä. Kaikkiaan kyselyssä annettiin 587 ääntä.

- Itsekin urheilevana ihmisenä katson miestä, joka treenaa ja pitää huolta itsestään, mutta joka ei kuitenkaan pingota, vaan nauttii elämästä. Nam. Sellaisen kun vielä jostain vierelle löytäisi...nimimerkki M.M kirjoittaa.

- Tämä vastaus on lähimpänä. Hauska ja rento mies, joka saa nauramaan. Sporttisuus kertoo eloisuudesta, ja tokihan hyvä fyysinen olemus sytyttää, nimimerkki Jonna toteaa.

Toiseksi eniten ääniä sai vaihtoehto; Romanttinen mies, joka osaa kirjoittaa halutessaan vaikka runon. Romanttisen miehen lumo sytytti lähes 15 prosenttia vastaajista.

- Runon olen kylläkin saanut vain kerran. Sen sijaan monet ovat omistaneet minulle sävellyksiä. Lahjakkaiden luovien ihmisten huomionosoitukset ovat aina yhtä liikuttavia, nimimerkki Muusikko tunnustaa.

- Olen tunteellinen ihminen, olen kokenut ihania hetkiä tällaisen miehen kanssa....nimimerkki aikuinen nainen kertoo.

Kolmanneksi eniten ääniä, noin 13 prosenttia, sai Joku muu, mikä? –vaihtoehto. Useat tämän vaihtoehdon valinneet olivat jo joko löytäneet tai halusivat löytää rinnalleen tavallisen suomalaisen miehen.

- Rehti ja rehellinen suomalainen perusmies: monitaitoinen, uskollinen ja rehellinen, perhekeskeinen, viihtyy kotona ja on ahkera töissään. Avioiduin sellaisen miehen kanssa 16 vuotta sitten. Heivasin häntä ennen kaikki taivaanrannanmaalarit, mammanpojat, ja ura-työ-harrastukset-kaverit-tyypit. Samoin alkoholistit, tupakoitsijat, ja huumeidenkäyttäjät...nimimerkki Oppisopimuspelle kirjoittaa avoimesti.

- Mun jalat vei alta sellainen tavallinen suomalainen tallaaja. Ei sporttia, massukkaa löytyy, mutta luonne on ihana. Rakastaa minua ja lapsiani, pitää meistä huolta, suojelee meitä. Fyysisesti on vahva, muttei punttisalin tuloksena vaan aidon ruumiillisen työn. Komea sinisilmäinen nallekarhu, jonka kainaloon mahtuu aina, joka puhuu ja pussaa, myös julkisesti, nimimerkki Lovex avaa.

Eräs tämän vaihtoehdon valinneista haluaisi löytää sporttisen rokkarin, mutta onko kyse sittenkin vaan haaveilusta. Toinen taas nautti rennosta ja supliikista miestyypistä.

- Vielä ei ole sellaista heppua vastaan tullut, joka olisi minut saanut taklattua siltä seisomalta kanveesiin. Mutta jos vastaan kävelisi käytännön älyllä varustettu sporttinen rokkari, niin voisin harkita... siis tosiaankin harkita, koska ehdin aina ajattelemaan ensin ja vietit ja tunteet astuvat kuvaan vasta tarvittaessa. Eli käytännössä, pysyn jatkossakin tukevasti omilla jaloillani, vaikka miehisestä seurasta nautinkin.

- Olen ollut kerran naimisissa ja nyt kihloissa uuden miehen kanssa. Kumpikin näistä miehistä on ollut erittäin hauska ja humoristinen sekä hyvää seuraa joka porukassa. Tietynlainen rentous siis vetoaa minuun, mutta on pakko tunnustaa, että myös lihaksikas ylävartalo saa jalat alta aika tehokkaasti, Päikki kommentoi.

Kyselyn neljänneksi vaihtoehdoksi nousi Supliikki playeri. Niin juuri, sellainen kaveri, jolla on yleensä naisia joka sormelle. Vaikka naiset vaikuttivat tunnistavan tämän vaaralliseksikin luonnehditun miestyypin, lankeaa moni heihin ihan tarkoituksella. Vaihtoehto keräsi noin 12 prosentin kannatuksen.

- Jos vaihtoehdoissa olisi ollut renttu playeri niin olisin valinnut sen! Huomaan aina löytäneeni baarin humalaisimman ja rentuimman miehen! Eikä siitä suhteesta voi seurata muuta hyvää kuin taivaallisen ihanaa seksiä! Nimimerkki renttuihin heikkona kirjoittaa.

- Ujona naisena odotan miehen lähestyvän minua ja tekevän aloitteen. Valitettavasti kohdalleni osuvat usein pelimiehet, jotka tietävät miten käsitellä kaltaistani naista. Sydäntäni olen saanut parannella useammankin kerran...Sannaliina toteaa.

Vähiten ääniä saivat Bisnesmiehen älykkyys hurmaa minut –vaihtoehto 7,7 prosentin äänisaldollaan sekä Nörtti, joka sai 6,3 prosenttia äänistä. Molemmille vaihtoehdoille löytyi kuitenkin osuvat perustelut.

- Älyköt miehet vetoavat minut. Mitä älykkäämpää keskusteluntaso on, sitä varmemmin mies pääsee vällyjeni väliin. Asia on mielestäni luonnollinen, naiset kun lähtökohtaisesti hakevat parasta mahdollista miesmateriaalia petikumppanikseen.,evoluution asettamia juttuja, iitu kommentoi.

- "Jocks only think about sports, nerds only think about sex" kertoo Lewis elokuvassa Nörtin kosto. Jos mies taitaa ohjelmoinnin ja tunnistaa kovalevyn, hän oppii naisesta enemmänkin kuin etu- tai takapään, Wendla kiteyttää hauskasti nörteistä.

MTV3-Helmi
Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat