Tällä autolla ei rallia jatketa: Teemu Sunisen hurja ulosajo teki rumaa jälkeä

3:03
Teemu Suninen rysäytti hurjan näköisesti tieltä Monte Carlon rallin avauspätkällä.

Heti Monte Carlon MM-rallin ensimmäisellä erikokeella hurjan ulosajon kokenut Teemu Suninen säästyi kartanlukijansa Mikko Markkulan kanssa loukkaantumiselta.

Suninen oli yllättäen väliajoissa koko joukon nopein ennen kuin hän menetti autonsa hallinnan muillekin kuskeille vaikeuksia tuottaneessa mutkassa EK1:n lopussa.

Ford Fiesta otti liukastelun jälkeen pompun vasemmalla, mutkan sisäpuolella olleesta penkasta ja päätyi katon kautta perä edellä oikealle rinteeseen. Auto pysähtyi puiden keskelle, ja kaksikko pääsi kipuamaan ulos vahingoittumattomina.

Sen sijaan kuvat Sunisen autosta kertovat, ettei M-Sportilla ole juuri mitään tehtävissä rallin jatkamiseksi perjantaina. Peräpää oli mennyt täysin kasaan.

– Ulosajo EK1:llä… ja erittäin pettynyt. On sääli, että kausi alkoi näin, Suninen harmitteli sosiaalisen median tileillään.

– Hukkasin ajolinjan, osuin penkkaan, pyöräytin Fiestan ja putosin ojaan. Onneksi olemme kunnossa, mutta valitettavasti auto ei ole. Olen pahoillani tiimin puolesta, suomalaiskuski jatkoi.

Muista M-Sportin kuskeista nuori ranskalaiskuski Adrien Fourmaux on Fiestan WRC2-autolla yhdeksäntenä ennen WRC-kalustolla kisaavaa Gus Greensmithia. Kaksikon ero rallia avauspäivän kahden erikoiskokeen johtavaan Hyundain Ott Tänakiin on puolentoista minuutin luokkaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja