Taksikuskin ja asiakkaan sanaharkka kärjistyi miehen jyräämiseen Seinäjoella – hurja tilanne tallentui videolle: "Ajoit mun päälle!"

Facebook-ryhmässä on julkaistu video, jossa taksi jyrää miehen mukanaan Seinäjoella. Seinäjoen Keskustaksi vahvistaa tapauksen sattuneen perjantaina.

Videossa nähdään, kuinka taksikuski lähtee peruuttamaan autollaan taaksepäin samalla kun matkustajan ovi on auki ja mies seisoo taksin vieressä.

Videon alussa kuuluu hieman epäselvästi, että taksikuljettaja pyytää miestä sulkemaan auton oven. Samalla taksikuljettaja istuu omalle penkilleen ja sulkee oven. Tähän auton vieressä seisova mies vastaa huutamalla: ”Ei mennä, mä en laita. En laita kiinni!”

Samalla hetkellä taksikuljettaja lähtee peruuttamaan autollaan, jolloin mies lähtee raahautumaan auton auki olevan etuoven mukana.

Mies raahautuu taksin mukana muutaman metrin, jonka jälkeen mies kaatuu maahan, matkustajan puoleinen ovi pamahtaa kiinni ja taksi pysähtyy hetkeksi. Tämän jälkeen taksi peruuttaa tiehensä ja mies nousee maasta huutaen: ”Ajoit mun päälle v***n runkkari!”.

Keskustaksi vahvistaa

MTV Uutiset tavoitti sähköpostitse Seinäjoella toimivan taksinvälitysyhtiö Keskustaksin toimitusjohtaja Antti Ålanderin tapauksen tiimoilta. Hän vahvistaa, että videolla näkyvä auto on Keskustaksin palvelupiirissä oleva auto.

Ålanderin mukaan tilanne on sattunut viime perjantaina loppuillasta. Toimitusjohtaja ei kuitenkaan kommentoi tarkemmin tapahtumia.

– Asiakasturvallisuus on Keskustaksi Oy:lle ensiarvoisen tärkeää. Keskustaksi Oy on raportoinut tapahtumasta viranomaisille ja juttu on heillä tutkittavana. Jutun keskeneräisyyden vuoksi emme kommentoi tähän enempää, Ålander päättää viestissään.

Hurja tilanne tien päällä: taksikuljettaja Ari oli lähellä ajaa hirven päälle pimeässä 0:25
Hurja tilanne tien päällä: taksikuljettaja Ari oli lähellä ajaa hirven päälle pimeässä. Video ei liity juttuun. 

Poliisi aloittanut esiselvityksen

Pohjanmaan poliisilaitoksen viestintäpäällikkö Mikael Appell kertoo poliisin olevan tietoinen julkaistusta videosta. Poliisi on kirjannut tapauksesta ilmoituksen, mutta poliisilla ei ole vielä tiedossa tilanteessa osallisena olevien henkilöiden henkilöllisyyttä tai tapahtumien tarkkaa kulkua, esimerkiksi siitä, mitä ennen välikohtausta ja tämän jälkeen on tapahtunut.

– Me selvitellään, mistä on kysymys, kun ei ole osapuolia tiedossa, mitä on tapahtunut ennen ja jälkeen. Pitää selvittää kokonaisuus, Appell kertoo MTV Uutisille.

Poliisin mukaan tapaus etenee nyt esikäsittelyryhmän tutkittavaksi, jonka jälkeen aloitetaan tarvittaessa esitutkinta.

Tiedätkö jotain tapauksesta? Ota yhteyttä toimitukseen!

Juttua muokattu 7.7.2020 klo 13:17: Poistettu video ja kuvia tapahtumapaikalta. 

Lue myös:

    Uusimmat