Tähtien sokeraavat kauneuskeinot

Viiniä, olutta ja hevosille tarkoitettua pesuainetta. Tähdet tekevät kaikkensa näyttääkseen upeilta.

Catherina Zeta Jones on paljastanut puhdistavansa hampaansa syömällä hedelmiä ja pesevänsä hiuksensa oluella.

Tähti on kertonut, että syö mielellään lounaan jälkeen omenan vain puhdistaakseen hampaansa. "Hampaani näyttävät aina kiillotetuilta jälkeenpäin", Jones väittää.

Jos hedelmälautaselta ei löydy omenia, mansikka saa kelvata. Tähti uskoo, että mansikoiden sisältämä mehu auttaa poistamaan tahroja hampaista.

Jones uskoo luonnontuotteisiin myös hiuksiaan pestessä. Tähti saa hiuksensa pysymään kunnossa hunajalla ja oluella.

Näyttelijä Jennifer Aniston menee vielä pidemmälle, sillä tähden kerrotaan pitävän hiuksensa kunnossa hevosille tarkoitetulla pesuaineella.

Selluliitti pois kofeiinilla

Huippumalli Cindy Crawfordin kauneuden salaisuus piilee ruoassa. Crawford käyttää kasvoillaan maidon ja veden sekoitusta, jota hän levittää kasvoilleen säännöllisesti.

Näyttelijä Halle Berry pitää vartalonsa silkinsileänä tekemällä itselleen hierontajauheen kahvinpavuista. Berry uskoo, että kofeiini pitää selluliitin poissa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.

Viini vetreyttää

Näyttelijä Julia Robertsilla on kauniit pitkät sormet ja kynnet, jotka hän pitää kunnossa levittämällä niihin oliiviöljyä. Oliiviöljy sisältää kynsien rakastamia rasvahappoja sekä K- ja E-vitamiineja.

Näyttelijä Teri Hatcher menee vielä pidemmälle, sillä hänen kerrotaan käyttävän iholleen viiniä. Hatcherin mielestä viinin sisältämät antioksidantit pitävät ihon raikkaan näköisenä.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: www.thesun.co.uk

Kuvat: Wireimages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat