Tähdet lupaavat kuumaa kesää – kuuntele ennustukset

Helmen astrologi Merja Hirvisaari selvitti, millaiset ovat eri tähtimerkkien romanttiset näkymät kesän aikana. Kuulet jokaiselle tähtimerkille tehdyn ennustuksen Radio Novan Vapaalla ja viihteellä -ohjelmassa lauantaisin ja sunnuntaisin. Tarkista täältä oman tähtimerkkisi lähetysaika!

Kesän merkittävimmät tähtikuviot romanssien kannalta ovat Hirvisaaren mukaan Jupiterin ja Uranuksen rohkeutta kasvattava kohtaaminen tulisen Oinaan merkeissä. Tämä yhdistelmä on omiaan synnyttämään uudenlaista iloa elämään ja intoa syöksyä myös seikkailuun. Kuvio on voimassa koko kesän ja luo hauskoja jännitteitä kaikille merkeille.

Toinen merkittävä kesähuuman nostattaja on rakkauden jumalatar Venuksen siirtyminen Leijonasta Neitsyeen, käsi kädessä seksikkään Marsin seurassa. Erityisesti tämän tuntee nahoissaan muuten vähän ujompi Neitsyt, mutta kaikki muutkin saavat tämän tähtiromanssin ansiosta lisäpotkua omiin rakkauskuvioihinsa.

Varovaisen ja vakavan Saturnuksen siirtyminen rakkaudessakin täydellisyyttä etsivään Vaakaansaa aikaan sen, että moni joutuu heinä-elokuussa miettimään, että onkohan tämä romanssi sittenkin riittävän vakavalla pohjalla sitoutumiseen asti.

Elokuussa Merkurius kuitenkin aloittaa perääntymisensä, ja sen aikana sanat menevät taas solmuun, sähkölaitteet oikkuilevat ja matkatkin vähän mutkistuvat. Kannattaa siis kosia tai ostaa uusi pesukone jo ennen elokuun 21. päivää!

Tarkista tästä, milloin oman tähtimerkkisi ennustus tulee ! Ohjelman jälkeen klippi on kuunneltavissa myös täällä Radio Helmen sivuilla.

KUUNTELE:

Oinas 12.6.

Härkä 13.6.

Kaksonen 19.6

Rapu 20.6

Leijona 27.6

Neitsyt 3.7

Vaaka 4.7

Skorpioni 10.7

Jousimies 11.7

Kauris 17.7

Vesimies 18.7

Kalat 24.7


Romanttista kesää kaikille!

Lue myös:

    Uusimmat