Lasten luonnehoroskoopit: Tutustu eri tähtimerkkeihin

Oletko koskaan miettinyt, miksi synnyit juuri omaan perheeseesi, omille vanhemmillesi? Kuulostaako aivan mahdottomalta ajatus, että syntymäsi juuri tiettyyn aikaan olisi ollut suoraa seurausta vanhempiesi välisestä elämäntilanteesta, ja että syntymäaikasi sisältäisi kosmisen viestin sekä sinulle että vanhemmillesi? Entä uskaltaisitko kuulla, mikä on se tähtien tulkitsema viesti, jonka oma pienokaisesi haluaa Sinulle tarjota?

Monet astrologit ovat vakaasti sitä mieltä, että tietynlainen lapsi syntyy tietynlaiseen perheeseen, tarkoituksenaan sekä opettaa heille jotakin aidosti oppimisen arvoista, että oppia heiltä joitakin sellaisia ominaisuuksia, jotka ovat välttämättömiä heidän oman universaalin elämäntarkoituksensa toteuttamiseksi.

Kun pienokaisesi seuraavan kerran saa hermoja raastavan ja äänivalleja murtavan kiukkukohtauksen juuri siellä missä ei pitäisi, anna sen ajatuksen helpottaa otsalohkosi tykytystä, että hän ei suinkaan siinä turhanpäiten kiukuttele, vaan toteuttaa kosmista tehtäväänsä Sinun opettajanasi!

AVA kokosi yhteen eri horoskooppimerkkien välittämät vauvaviestit. Jos uskallat, lue, minkälaista kosmista kertomusta omat lapsesi syntymäajallaan Sinulle viestivät. Pidä kuitenkin hatustasi kiinni – tähtitaivaan kiitoradoilla kyyti on päätä huimaavaa!

Oinas 21.3.–19.4. Vilkas ja omapäinen Oinaslapsi syntyy perheeseen, josta hän voi saada esimerkin omaan kasvuunsa kohti vapautta ja riippumattomuutta. Hänen tulonsa perheeseen kertoo, että jompikumpi vanhemmista on keskellä omaa itsenäistymisprosessiaan. Lapsi tulee paikalle ikään kuin vain seuraamaan ja ottamaan oppia - mutta myös varmistamaan, että vanhempi onnistuu. Lapsesi seuraa esimerkkiäsi kaikessa. Millaisen aikuisen hänestä haluaisit? Ole ensin itse sellainen!

Härkä 20.4.–20.5. Vahva ja peräänantamaton Härkälapsi syntyy perheeseen, jossa vanhemmat omaa epävarmuuttaan peittääkseen ottavat ylihuolehtivan asenteen lastaan kohtaan – ja ajavat itsensä törmäyskurssille Härkälapsensa kanssa. Naama punaisena karjuen Härkälapsi pyytää lisää ja lisää – kunnes vanhempien kapasiteettisi kerta kaikkiaan loppuu. Taustalla ei ole pohjaton itsekkyys, vaan lapsen intuitiivinen halu auttaa vanhempansa yli ympäristön ja elintason vaatimusten kohti omien sisäisten arvojensa toteuttamista. Jos haluat vapauttaa Härkälapsesi pois katkeran aikuisen lohduttomasta tulevaisuudesta, vapauta itsesi nauttimaan elämästäsi ilman syyllisyydentunteita.

Kaksonen 21.5.–20.6. Eläinradan hurmuri, kaksijakoinen Kaksoslapsi syntyy perheeseen, josta hän oppii mallin itselleen erittäin tärkeään sanojen käytön taiteeseen. Jos lapsesi on Kaksonen, Sinun kannattaa mennä peilin eteen kysymään itseltäsi, mitä asioita teet vasten tahtoasi, mitä asioita yrität salata kumppaniltasi, ja millaisin selityksin niistä kaikista yrität selvitä. Kaksonen kun syntyy ottamaan oppia juuri niistä sanoista, joilla epätosi muutetaan todeksi ja musta maalataan valkoiseksi. Sinun esimerkkisi avulla Kaksoslapsi oppii vetämään juuri niistä naruista, joilla ihmiset saadaan toimimaan niin kuin hän tahtoo – jopa vastoin ihmisten omaa, parempaa tietoa. Perimmiltään Kaksoslapsi pyrkii vain opettamaan Sinua tekemään sen, mitä oikeasti haluat, mutta hankkii samalla itselleen välttämättömiä taitoja tehtävässään universumin viestittäjänä.

Rapu 21.6.–22.7. Tunteissaan ääripäästä toiseen ailahteleva Rapuvauva syntyy opettamaan vanhemmilleen elämän suuria totuuksia - ota hänet vakavasti! Rapuvauvan syntymä kertoo vanhempien keskinäisessä suhteessa vallitsevasta sisäisestä turvattomuuden tunteesta. Molemmat yrittävät korjata ongelmia, mutta he pyrkivät siihen ulkoisin keinoin ja kumpikin yksin, ilman toisen tukea. Jollain tasolla isä ikään kuin poistuu kuvioista ja äidillä on niin suuri työ perheen fyysisten tarpeitten täyttämisessä, että lapsen henkiset tarpeet jäävät liian vähälle huomiolle. Herkkä Rapulapsi pyrkii opettamaan vanhemmilleen kykyä kuunnella omia tunteitaan ja tyydyttää sisäiset tarpeensa ennen omien ja toisten ulkoisia vaatimuksia ja tarpeita. Rapulapsesi on syntynyt tunteiden tulkiksi, mutta tarvitsee siinä onnistuakseen ensin Sinun esimerkkisi siitä, miten omia tunteita kuunnellaan.

Leijona 23.7.–22.8. Huomiota rakastava, aurinkoinen ja valoisa Leijonalapsi syntyy perheeseen, jossa vanhempien välinen ilmapiiri on jotenkin rajoittunut, ja sen myötä luovuus tukahtunut. Leijonalapsen universaali tehtävä on auttaa vanhempansa yli solmukohtien, ja oman itsetuntonsa vahvistamiseksi auttaa samassa asiassa myös vanhempiaan. Leijonalapsi on matkalla rajattomaan itseluottamukseen ja sen kautta valtaan – ja tarvitsee vanhempansa sekä roolimalleikseen että ensimmäisten taisteluittensa maaperäksi. Äitiään Leijonalapsi kouluttaa vahvemmaksi, isänsä hän haastaa valtataisteluun.

Neitsyt 23.8.–22.9. Utelias ja älykäs Neitsytlapsi haluaa myyttien mukaan oppia ymmärtämään elämää niin täydellisesti, että voisi auttaa myös kanssaihmisiään selviämään sen vaatimuksista. Neitsytlapsi syntyy perheeseen, jonka ilmapiiri on hyvin kriittinen. Hyvin usein Neitsytlapsen harteille laskeutuu äidin katkeruuden ja velvollisuudentunteen taakka. Siitä vapautuakseen hän yrittää alitajuisesti auttaa vanhempiaan ymmärtämään toisiaan. Jos Sinä et vapaudu omista velvollisuudentunteen tuomista vaatimuksistasi, maailmaan ei kasvakaan suurta auttajaa ja parantajaa, vaan ylikriittinen ja toisia syyllistävä nipottaja – joka ottaa esimerkin Sinun käytöksestäsi.

Vaaka 23.9.–23.10. Viehättävä Vaakalapsi etsii harmoniaa kaikesta ympärillään ja ennen kaikkea vanhemmistaan. Hänen universaali tehtävänsä on tuoda tasapainoa ympärilleen, ja hän haluaa aloittaa pienestä pitäen. Vaakalapsen syntymä siis kertoo vanhempien välisestä kriisistä. Vaakalapsen vanhempana olet todennäköisesti miellyttämisen kierteessä – peität omia tunteitasi ettet loukkaisi muita. Vaakalapsesi tehtävä on auttaa sinut asettamaan omat sisäiset tarpeesi ensimmäiseksi, koska se on ainoa tapa saavuttaa henkinen tasapaino. Ja tuon tilan Vaakalapsesi sinulle haluaa - voidakseen ottaa siitä mallia matkallaan diplomaatin vaativiin tehtäviin.

Skorpioni 24.10.–22.11. Silloin, kun käsittämättömän vahvatahtoinen Skorpionilapsesi saa sinut pois tolaltasi, lohduta itseäsi ajatuksella, että sinulle on myönnetty kosminen kunnianosoitus saadessasi kasvatettavaksi tämän poikkeusyksilön. Skorpioni syntyy, sisällään ymmärrys elämän syvistä salaisuuksista, perheeseen jossa vanhemmat tarvitsevat hänen tukeaan oman itsenäisyytensä ja rohkeutensa löytämiseksi. Joudut todistamaan sen hänelle ottamalla itsellesi omaa aikaa hänen vaatimuksistaan huolimatta. Mutta ethän suutu Skorpionilapsellesi - hän tarvitsee selkeät rajat kaikessa muussa paitsi rakkaudessa, mutta vihaasi hän ei kykene särkymättä kohtaamaan. Lempeällä kurilla, itsenäisyytesi säilyttäen autat hänet kasvamaan ihmeelliseksi, viisaaksi ihmiseksi.

Jousimies 23.11.–21.12. Varaa laastaria kaappiin. Jousimies lapsesi tulee kolhimaan päänsä monta kertaa ennen aikuistumistaan! Kaikesta uudesta innostuva Jousimieslapsesi osaa myös iloisesti saada pohjan paistamaan kukkarostasi, sen paksuudesta riippumatta, ellet pidä varaasi! Jos olet Jousimiehen isä, röyhistä hetkeksi rintaasi – hän palvoo sinua jumalolentona, mutta vain niin kauan kunnes huomaa, ettet sittenkään ole kaikkivoipa. Jousimieslapsi syntyy perheeseen, joka on jollain tasolla kadottanut todellisuuden tajun. Pysähdy siis hetkeksi peilin eteen miettimään, huolehtiiko huominen todella huolistasi itsekseen vai pitäisikö sinun sittenkin tehdä asioille jotakin itsekin. Jousimieslapsi auttaa sinua löytämään realistisen totuuden omasta itsestäsi, sillä hän etsii totuutta kaikesta koko ikänsä.

Kauris 22.12.–19. 1. "Vanhana syntynyt", ikäisiään huomattavasti kypsempi Kauris-lapsi syntyy auttamaan stressaantuneet vanhempansa irti oravanpyörästään. Tosin vanhempien salainen toive siitä, että vauva toisi helpotuksen tullessaan ei tietenkään toteudu. Kaikkeen ehtivä ja kaikessa pätevä äiti saattaa jättää lapseensa ikuisen alemmuudentunnon – ja itselleen huonon omatunnon siitä, ettei sittenkään kaikkeen pysty. Lapsesi tarvitsee Sinulta mallin hyväksyäkseen itsensä sellaisena kuin on – tee siis Sinä se ensin!

Vesimies 20.1.–19.2. Omissa maailmoissaan elävä Vesimieslapsi syntyy perheeseen, jonka arvot ovat katoamassa ulkoisten menestymisen paineiden alle. Henkisiltä kyvyiltään poikkeuksellinen Vesimieslapsi luo erityisesti isäänsä peräti mystisen tunnesiteen, joka kuitenkin helposti katkeaa siihen, että isä lakkaa kuulemasta omaa sisäistä ääntään ja yrittää osoittaa rakkautensa materiaalisin keinoin. Vesimieslapsi haluaa vanhempiensa vapautuvan henkisesti myös itsestään, onnellisimmaksi hän tulee siitä, että vanhemmat ovat onnellisia omassa elämässään, omia sisäisiä tarpeitaan tyydyttäessään.

Kalat 20.2–.20.3. Herkkävaistoinen Kalalapsi syntyy opettajaksi perheeseen, joka on juuttunut ympäröivän yhteiskunnan sääntöihin ja vaatimuksiin. Kalalapsen äiti on lisäksi tottunut kantamaan huolta miehestään, mutta joutuu lapsensa myötä entistä enemmän ymmälle. Kalalapsi haluaa opettaa äidilleen kyvyn kuunnella omia tunteitaan ja tarpeitaan, mutta saattaa käyttää opetustehtävässään varsin repiviä keinoja. Marttyyrinviitta saattaa periytyä, heitä se siis kiireesti roskiin!

Lue lisää omasta tähtimerkistäsi:


Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja