Syyspäivitys aikuiselle naiselle

Helmen syksyiseen muuttumisleikkiin saapui kolmen lapsen äiti Satu Wertti, 37, Turusta. Vasta työelämään palannut nainen kaipasi uusia ideoita tyylinsä päivittämiseksi. Meikkitaiteilija Riia Koivisto suositteli hentoon silmämeikkiin tottuneelle syksyn trendikästä smoky eyes -silmämeikkiä ja kampaaja Toni Immo värjäsi Sadun pitkät ja paksut hiukset punertavanruskealla sävyllä, joka sai Sadun kasvojen värin heräämään eloon.

Tavallisesti hillitysti meikkaava Satu oli tyytyväinen, kun Riia uskalsi kokeilla Sadun silmiin turkoosin ja ruskean yhdistelmää. Vahvaa smoky eyes -tyylistä silmämeikkiä tasapainotti läpikuultava geelimeikkivoide sekä hillityt nuden väriset huulet.

Toni leikkasi Sadun hiukset uuteen malliin niin, että kasvot pääsivät enemmän esille. Pitkät hiukset värjättiin punertavanruskealla sävyllä, joka imarteli Sadun kasvojenväriä.

Satu oli tyytyväinen muutokseen ja iloitsi uusista vinkeistä, joita Riia antoi hänelle mukaan. Nykyään Sadun meikkipussista löytyy myös värikkäämpiä tuotteita. Kiireisellä äidilläkin on lupa hemmotella itseään!

Löydät kaikki Paulan meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista , jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Hei!

Maanantaina 17.8. soi aamulla puhelin ja yllätys oli melkoinen kun Helmestä soitettiin! Lyhyellä varoajalla, mutta sain kuitenkin päivän järjestymään - onneksi!!

Aikainen herätys ja Helsinkiin. Aamupala ja sitten "hommiin". Harmittelin vain, että juuri tasan viikkoa ennen olin Turussa leikkauttanut hiukseni..

Olin hieman epäilevä, josko niistä enää suurta muutosta saisi, kun pituudesta en enempää olisi pois halunnut. Härkäpäinen Toni kuitenkin napsaisi kasvoja reunustavista hiuksista pituutta, mikä tekikin todella erilaisen ilmeen ja olon. Ensimmäistä kertaa eläissäni myös hiukset saivat suoristusrauta-käsittelyn. Hiukseni olivat alkaneet kihartua lasten saamisen jälkeen ja ennestään paksu hius oli vielä pahempi. Mutta rauta teki niin vakuuttavaa jälkeä, että heti maanantaina arjen aluksi kävin hankkimassa moisen laitteen. Ja vielä tuo ihana lämmin väri tähän päälle, niin lopputulos aivan ihana!

Sitten tuli Riia ja alettiin työstää meikkiä. Käytän nykyään tosi vähän meikkituotteita "kiireen" vuoksi ja varsinkin tuo Riian valitsema turkoosi sävy ei olisi ollut ihan ensimmäinen valintani. Mutta onneksi on muuttumisleikki ja pääsi koittamaan miltä se sävy näyttää. Ja nyt sitä löytyy myös kotoa! Muitakin hyviä vinkkejä sain korvan taakse laitettavaksi.

Ja mikä sen parempi kruunaus päivälle kuin Taiteiden Yö Helsingissä! Tällä Turussa jäikin väliin, joten saimme paikkausta.

Summa summarum - kaikkinensa IHANA kokemus!! Kiitos vielä koko tiimille tästä ja mukavaa syksyn alkua!!

Terveisin Satu

Lue myös:

    Uusimmat