Mainos

Syöpään sairastunut Duudsoneiden Jarno Laasala: "Kävin isoja asioita läpi"

2:08

Vuoden 2017 kotimaisen Roosa nauha -kampanjan suunnittelijoina toimivat Duudsonit.

Duudsonit suunnittelivat tämän vuoden Roosa nauha -kampanjan nauhan, jolla kerätään varoja kotimaiseen syöpätutkimukseen, erityisesti rintasyövän tutkimukseen, sekä sairastuneille tarjottavan neuvonnan ja tuen turvaamiseksi.

Julkistustilaisuuden yhteydessä Jarno Laasala kertoi myös itse sairastuneensa ihosyöpään.

– Siis totta kai tämä on oman kokemuksen kautta vieläkin tärkeämpi. Minulle ei itseasiassa tehty hoitoja, mutta kävin leikkauksissa ja isoja asioita läpi silloin, Laasala kertoo.

Laasala julkaisi kokemuksistaan myös videon YouTubessa.

– Videoilla käyn minun prosessin lävitse. Se oli osittain myös terapeuttinen kokemus tehdä ne videot ja jakaa ihmisille se minun kokemukseni tästä.

Duudsonit kertovat, että tämän vuoden Roosa nauha -kampanjan teemana on rohkeus. Miehet kertovat nauhan suunnittelun olleen heille tärkeä tehtävä.

– On ollut iso kunnia olla mukana tässä. Meillä on niin tärkeitä naisia elämässä. Omat äidit, vaimot, tyttäret, ystävät ja sisarukset, että kyllähän tämä on ihan mahtavaa olla tekemässä niin paljon hyvää. Tämä on meidän mahdollisuus antaa takaisin naisille, Laasala kertoo.

– Minä olen aina sanonut, että minulla on niin iso sydän, että rakastan kaikkia maailman naisia, erityisesti Suomen naisia, Jarppi Leppälä kertoo. 

Katso koko haastattelu videolta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.