Mainos

Syksyn 2010 keittiö on mustavalkoinen

Musta ja valkoinen ovat edelleen pop myös keittiössä. Katso täältä syksyn upeat uutuustuotteet ja päivitä sisustuksesi pikkurahalla.

Syksyn uutuustuotteet osoittavat, että graafisuus ja mustavalkoinen pitävät pintansa. Vahva värikaksikko sopii moneen tyyliin, sillä tuotteista löytyy niin tiukan moderneja, vanhaa maailmaa henkiviä kuin romanttisiakin yksityiskohtia. Tässä muutama esimerkki, joiden avulla tuot kotiisi mustan ja valkean vahvoja sävyjä.

Finlaysonin uudet Coronna-istuintyynyt ja patalaput ovat Klassikko-mallistoa ja Aini Vaarin käsialaa. Jokaisen tuotteen myynnistä lahjoitetaan 1 prosentti Suomen nuorison hyväksi ja ne maksavat 7-12 euroa kappale.

Myös Hemtex luottaa tänä syksynä mustavalkoisuuteen. Tarjolla on niin romanttisempia kuoseja kuin tiukan graafisiakin linjoja. Keittiöpyyhkeiden lisäksi valikoimasta löytyy verhoja ja pöytäliinoja mustavalkoisin kuosein varustettuna. Hemtexin syksyn inspiraatioita ovat muun muassa maailman suurimmat kaupungit, kuten Tokio ja New York, ja vastakohtaisesti puhdas, skandinaavinen luonto.

Musta ja valkoinen ovat toimiva yhdistelmä, koska valkoinen tuo valoa tiukan mustan rinnalle. Värimaailmaa voi kuitenkin pehmentää muilla sävyillä, kuten vaaleanpunaisella tai keltaisella. Vahvatkaan värit eivät pistä esiin liikaa, etenkään jos pakkaa tehostaa vielä harmaan eri sävyillä. Suuremmissa sisustuselementeissä ja huonekaluissa mustavalkoinen yhdistelmä on erityisen toimiva, sillä klassisuudessaan se pysyy ajan tasalla pitkään - etenkin jos valitsee myös kalusteiden muodot kestäviä linjoja mukaillen.

Myös sisustussuunnittelija Mikko Vesanen kannustaa päivittämään kotia vain pienillä muutoksilla.

– Ennen kotia muutettiin esimerkiksi vuodenaikojen mukaan, mutta siitä ollaan nyt luopumassa. Nyt tuodaan ennemmin pieniä, kevyitä muutoksia hyvin rakennetun pohjan rinnalle ja niin sen pitääkin olla, Vesanen toteaa.

Hannele Järvelä/ MTV3

Kuvat: Finlayson, Hemtex, Marimekko, H&M Home

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.