Mainos

Sydänsuruista toipunut maajussi-Lauri: ”Olen jo tapaillut uusia ihmisiä”

Maajussi-Lauri kertoo, että hänen elämänsä on nyt jo paremmalla tolalla kuin syksyllä. Sydänsuruistaan toipunut mies on tapaillut jo uusia ihmisiä.

Maajussille morsian -ohjelman kymmenennelle kaudelle osallistuneen maajussi-Laurin elämä on alkanut palata ohjelman jäljiltä omiin uomiinsa. Lauri koki ohjelman jälkeen sydänsuruja, sillä hänen valitsemansa morsianehdokas Terhi ihastuikin hänen parhaaseen ystäväänsä. 

Lauri kertoo MTV:lle päässeensä yli sydänsuruistaan ja ettei hän juurikaan ajattele Terhiä enää. Kaksikko ei ole ollut yhteyksissä, eikä Lauri tiedä Terhin kuulumisista mitään. Laurin mukaan aika on ollut ratkaiseva tekijä siinä, että vastoinkäymisestä on päästy yli. 

– Kun saa vähän ajallisesti etäisyyttä asioihin, niin ne eivät enää vaivaa niin paljon. Ajatukset selkenevät ja tunteet laimenevat, tai jotain sinnepäin, Lauri kertoo MTV:lle. 

Lauri ei ole ollut yhteydessä ystäväänsäkään, jonka kanssa Terhi alkoi seurustella. Hän esti kummatkin sosiaalisessa mediassa ja kokee edelleen sen olleen hyvä ratkaisu. Lauri kertoo yrittävänsä olla ajattelematta enää asiaa. 

– Ei minulla ole mitään sellaista, että olisin katkera tai vihaisin jotakuta. Mutta tilanne on tämä ja tällä mennään.

Uusia tuulia elämässä

Yhteydenottoja Lauri saa edelleen silloin tällöin kiinnostuneilta naisilta muun muassa Instagramin kautta. Uutta suhdetta ei ole lähtenyt syntymään, mutta Lauri ei asian kanssa hätäile.

– Kyllä olen tapaillut jo uusia ihmisiä, mutta ei ole ollut mitään sellaista vakavaa. Niitä olisi varmaan jonoksi asti, kun on tullut noita viestejä, mutta sitten taas aikaa ei voi kaikille antaa, vaikka haluaisikin.

Miehen elämä on muutenkin muuttunut ohjelman jälkeen, sillä nyt ihmiset tunnistavat hänet missä ikinä hän liikkuukin. Jopa Barcelonan lomamatkalla eräässä baarissa Lauri törmäsi suomalaisiin, jotka tunnistivat hänet televisiosta. 

– Mutta ei nyt ihan kaikki tunnista, esimerkiksi viime viikolla kysyttiin kolme kertaa paperit, kun ostin olutta kaupasta. Tällaistakin piristystä! 

Laurin joulu sujuu rauhallisissa merkeissä perheen kanssa, eikä hän ole tehnyt kummempia juhlasuunnitelmia. Suurempia jouluperinteitä hänellä ei ole, mutta joulusauna on kuitenkin ehdottomasti lämmitettävä. 

Hae mukaan Maajussille morsian -ohjelman uudelle kaudelle täällä!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.