Suvi Hänninen on suunnitellut asuja niin Antti Tuiskulle, Paula Vesalalle kuin Bessille ja Jenni Vartiaiselle – paljastaa, kenelle asun suunnitteleminen on hänen unelmansa

Yöpuvussa juhliin ja mutakengissä kruununprinsessan eteen – Muodin huipulle -tuomarit ja kisaajat paljastavat itse tekemänsä tyylimokat 5:26
Yöpuvussa juhliin ja mutakengissä kruununprinsessan eteen – Muodin huipulle -tuomarit ja kisaajat paljastavat itse tekemänsä tyylimokat

Muodin huipulle -ohjelmaan osallistuminen on ollut Suvi Hännisen pitkäaikainen, jo vuosien takainen unelma.

Muodin huipulle  -ohjelmassa kisaa jälleen kymmenen muotisuunnittelijaa, ja heitä arvioi kolmen hengen tuomaristo, joka koostuu suomalaisista muodin huippuammattilaisista: kolmikkoon lukeutuvat juontaja-vaikuttaja Miisa Grekov, suunnittelija Mert Otsamo  sekä muodin asiantuntija Sami Sykkö. Kisaajia mentoroi jälleen suunnittelija Sofia Järnefelt.

Kisaajana ohjelmassa mukana oleva Suvi Hänninen on tehnyt pitkää uraa muodin parissa, ja Muodin huipulle -ohjelmaan osallistuminen on ollut hänen haaveensa jo vuosia. 

Hännisellä on vahva tausta pukusuunnittelijana, ja hän on suunnitellut esiintymisasuja useille suomalaismusiikin ykkösnimille. Hänen asiakkaitaan ovat olleet muun muassa Antti Tuisku, Maija Vilkkumaa, Paula Vesala, Bess sekä Jenni Vartiainen

Seuraavaksi Hännisen haaveena on tähdätä ulkomaisille markkinoille, ja haluaisi erityisesti päästä suunnittelemaan asuja englantilais-albanialaiselle popin supertähdelle Dua Lipalle sekä ruotsalaiselle poptähdelle Tove Lolle.

– He ovat mielestäni hyviä esikuvia vahvoina naisina, rohkeita, Hänninen kertoi MTV Uutisille Muodin huipulle -ohjelman pressitilaisuudessa. 

Hännistä inspiroi ensisijaisesti ihmiskeho ja tapa, jolla se liikkuu. 

– Miten se asu voi vahvistaa sitä kehon moniaisistista maailmassa oloa. Minulle on tosi tärkeää semmoinen vahvuus, miten muodilla voi vahvistaa ihmisen identiteettiä. 

Ohjelman kuvauskokemus ei Hännisen mukaan hänelle itselleen sinällään ollut rankka, sillä hän on tottunut toteuttamaan asuja artisteille tiukalla aikataululla. 

– Minulle saattaa tulla tilauspyyntöjä ihan muutamien päivien varoitusajalla. Tavallaan ne aikataulut eivät olleet minulle hankalia. Ehkä enemmän semmoinen omien tunteiden kohtaaminen, tuli sellaisia yllätyksiä, ettei voinut arvata, että tunnen näin tällaisessa tilanteessa. Se yllätti. 

Yllä olevalta videolta näet, millaisia tyylimokia Muodin huipulle -tuomarit ja kisaajat myöntävät tehneensä.

Muodin huipulle alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 8.2. kello 20.
MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat