Suuronnettomuus lähellä Seinäjoella: Linja-auto väisti eteen tullutta pientä lasta ja suistui tieltä – kyydissä kymmeniä koulumatkalla olleita nuoria

Seinäjoella tapahtui tänään onnettomuus, jossa oli ainekset karmeuteen.

Poliisin mukaan aamuyhdeksän aikaan linja-auto suistui tieltä kaataen mennessään sähköpylvään ja liikennemerkin.

– Näätätien risteyksessä suojatielle oli ajanut alakouluikäinen lapsi, jota väistääkseen linja-auton kuljettaja oli ohjannut auton tien sivuun, jolloin auto osui pylvääseen ja liikennemerkkiin. Auto pysyi kuitenkin pystyssä, Etelä-Pohjanmaan poliisilaitos kertoo tiedotteessa.

Linja-auton kyydissä oli noin 20–30 matkustajaa, joista suurin osa oli yläkoululaisia.

– Matkustajat ja kuljettaja olivat poistuneet paikalta poliisin tullessa onnettomuuskohteeseen. Poliisi on ollut yhteydessä kouluun matkustajien henkilöllisyyksien selvittämiseksi ja myös kuljettaja on kuulusteltu.

Poliisi pyytää ottamaan yhteyttä, jos joku on saanut onnettomuudessa vammoja. Tapahtumaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

– Aina kun havaitaan lapsi liikenteessä, tulee varautua siihen, että lapsi saattaa toimia ennalta-arvaamattomasti liikkumisessaan, poliisi korostaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja