Supertähti törmäsi ällistyttävään näkyyn – "Kuulimme äänen"

NFL:n supertähti Aaron Rodgers väittää todistaneensa yliluonnollista ilmiötä. Legendaarinen pelinrakentaja kertoo Hard Knocks -dokumenttisarjan viimeisessä jaksossa nähneensä UFO-avaruusaluksen vuosia sitten.

Rodgers, 39, oli entisen yliopiston pelitoverinsa Steve Levyn kanssa New Jerseyssä, kun he tekivät erikoisen havainnon taivaalla keväällä 2005.

– Kuulimme äänen pilvissä ja näimme tämän suuren esineen liikkuvan taivaalla. Se oli kuin Independence Day --elokuvasta, kun avaruusalus astui ilmakehään ja loi räjähdyksen kaltaisen liekin taivaalle, Rodgers muisteli televisiosarjassa.

– Me kuulimme hälytyksen läheisestä ydinvoimalasta. Minulla ei ole mitään käsitystä mikä se oli, mutta se oli varmasti lentävä suuri tunnistamaton esine, NFL-tähti selitti.

Rodgers on aiemmin puhunut julkisesti psykedeelisten aineiden käytöstään. Jetsin pelinrakentaja on kertonut kokeilleensa ayahuasca-kasvista tehtyä juomaa ja sieniperäistä psilosybiini-huumausainetta, jotka auttoivat häntä selättämään kuolemanpelon.

Väitetty Ufo-havainto tapahtui ennen, kun Rodgers aloitti psykedeeliset kokeilunsa.

– Se lievitti stressiäni saavuttaa asioita, ennen kuin kuolen. Minun mielestäni toisen puolen näkeminen sai minut käsittämään sen (kuoleman) enemmän reittinä kuin loppuna, Rodgers perusteli  The Pat McAfee Show -keskusteluohjelmassa vuonna 2022.

Rodgers on palkittu neljästi NFL:n arvokkaimpana pelaajana. Supertähti siirtyi Green Bay Packersista New Jersey Jetsiin ennen tämän kauden alkua.

Lue myös:

    Uusimmat