Supertähti Ed Sheeranin suuri suru – rakas lemmikki menehtyi traagisesti

Ed Sheeran menetti yhden kissoistaan.

Hiljattain Suomessa vieraillut supertähti Ed Sheeran on surun murtama. Hänen rakas Graham-kissansa on kuollut traagisessa onnettomuudessa.

Tähti julkaisi Instagram-tilillään kuvan kissastaan kitaran päällä. Kuvatekstin sijaan hän lisäsi kuvan yhteyteen vain särkynyttä sydäntä kuvaavan emojin.

Sheeranin ollessa kiertueella hänen kissastaan huolehtivat Sheeranin manageri Stuart Camp ja hänen kumppaninsa Liberty Shaw. Shaw paljasti, että kissa kuoli traagisessa onnettomuudessa.

– Ihana pikku ystävämme Graham-kissa menehtyi viime yönä jäätyään auton alle. Olemme aivan murtuneita. Hän oli todellinen äijä. Hän oli hauska, nokkela ja jättimäisen saksanpaimenkoiran paras kaveri. Meille tulee kova ikävä sinua. Kiitos kaikesta hauskuudesta, Shaw kirjoitti Instagram-julkaisussaan.

Sheeran puhui pelastamastaan kissasta haastattelussa vuonna 2014. Hän totesi, ettei ollut näkemässä Grahamin kasvamista, mutta suunnitteli olevansa läsnä kissan myöhemmässä elämässä.

Eläinrakkaalla Sheeranilla on lisäksi kaksi kissaa, Calippo ja Dorito. Kaksikon edesottamuksia voi seurata heidän omalta Instagram-tililtään.

Lähteet: E! News, ET Online

Lue myös:

    Uusimmat