Suomessa Eurojackpotin onnenpäivä: Karjaalle kolahti 640 000 euroa, myös pienempiä voittoja muualle Suomeen – pääpotti nousee 75 miljoonaan euroon

Veikkauksen tiedotteen mukaan Eurojackpotin 31/2020 kierroksen arvonnassa ei löytynyt täysosumia, mutta Karjaalle napsahti 640 000 euron voitto.

Eurojackpotin kierroksen 31/2020 oikea rivi on 3, 19, 28, 43 ja 49 sekä tähtinumerot 2 ja 3. Arvonnassa ei löytynyt täysosumia.

Arvonnan suurimmat voitot lähtivät jakoon 5+1-tuloksilla. Arvonnassa näitä osumia löytyi yhteensä neljä kappaletta, ja yksi niistä oli pelattu Suomessa. Voittaja oli tehnyt rivinsä Karjaan Kauppiaankatu 2:n R-kioskilla. Hän voittaa rivillään 639 204 euroa. Kolme muuta 5+1-voittoa osuivat Saksaan.

Karjaan voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa rahat tililleen, kunhan on käynyt todentamassa henkilöllisyytensä Veikkauksen verkkopalvelussa www.veikkaus.fi/omatvoitot tai jossain Veikkauksen pelisalissa.

Suomeen myös kaksi 128 915 euron voittoa

Lisäksi Suomeen kilahti kaksi muhkeaa 5+0-tuloksen voittoa. Ne menivät 10 osuuden nettiporukalle, jonka jäsenet ovat eri puolilta Suomea, ja Helsingissä Tapanilan Päivöläntie 24:n R-kioskilla pelanneelle asiakkaalle. Näillä tuloksilla voittaa 128 915 euroa.

Nettiporukan jäsenet saavat voittonsa suoraan tileilleen. Tapanilan R-kioskilla asioinut voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen on lunastettava voittonsa jostakin Veikkauksen pelisalista tai Danske Bankista.

Jokerista 40 000 euron voitot Äänekoskelle ja Vaasaan

Perjantai-Jokerin voittorivi on 3 6 8 4 9 5 2. Jokerista ei löytynyt seitsemän oikein -tuloksia, mutta kuusi oikein -tuloksia löytyi kaksi kappaletta. Kumpikin näistä oli pelattu tuplauksen kanssa.

40 000 euron voitot menivät äänekoskelaiselle nettipelaajalle ja Vaasan S-market Gerbyssä rivinsä tehneelle pelaajalle.

Perjantain Lomatonnin voittorivi on Hampuri 25. Lomatonneja lähti jakoon 13 kappaletta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja