Suomen ensimmäisen seksinukkebordellin ovet laitettiin lopullisesti säppiin – Bordelli-isäntä Antti Kurhinen haaveilee jo uudesta paikasta: "Maailma muuttuu ja seksuaaliset halut kehittyvät"

8:15

Suomen ensimmäinen seksinukkebordelli laittoi kuun vaihteessa ovet lopullisesti säppiin. Bordelli-isäntänä toiminut Antti Kurhinen on surullinen liiketoiminnan lopettamisesta, mutta haaveilee jo uudenlaisesta bordellista. 

– En olisi halunnut, että näin olisi käynyt. Minua varmaan harmittaa eniten, Kurhinen kommentoi lopettamispäätöstä.  

Kurhisen mukaan hiljainen kesä ajoi bordellin liiketoiminnan ahtaalle. 

– Tappiot on ollut paljon suuremmat kuin tuotot. Ymmärrän, että tässä vaiheessa pitää sulkea. 

Kurhinen haluaa kuitenkin jäädä alalle ja kehittää sitä. Hän ei kuitenkaan aio suostua ihan mihin tahansa tarjoukseen bordellin luotsaamisesta. 

– Mä haluaisin ensin nähdä, kuka sitä tarjoaa. Mä en halua lähteä sellaiseen, että se on tosi naurettavaa. Tämä kuitenkin oli sellainen, että oli panostettu.

Kalliita nukkeja kaltoinkohdeltiin

Kurhisen mukaan useiden tuhansien eurojen arvoisten nukkejen kaltoinkohtelun lisääntyminen oli osasyynä toiminnan lopettamiseen. Kurhisen mukaan bordellin nuket ovat maksanneet parhaimmillaan 5000 euroa. 

– Jos me oltais täysin kielletty sellainen BDSM-leikkimen, niin meillä olisi ollut paljon vähemmän asiakkaista ja oltaisiin suljettu paljon aikaisemmin. 

Kurhisen mukaan asiakaskunta vaihtui ja supistui kesän aikana. Kesällä kävijöitä oli enää muutama viikossa.

– Aluksi oli uutuudenviehätystä ja se oli sellainen muoti-ilmiö. Sitten se hiipui, kun kiinnostuneet oli käynyt ja tilalle tuli sellaisia, joilla oli rajuja fantasioita. Kesällä nekin lähti lomalle.

Unelmana puhuvien seksinukkejen bordelli

Kurhisella on taksiyritys ja hän ajaa itse taksia leipätyökseen. 

– Taksilla mennään, pakkohan on itsensä ruokkia. Samalla etsitään ja kehitetään ideoita. 

Bordellityöt ovat jääneet nyt taakse, mutta unelma alalle palaamisesta elää vielä. Erityisesti häntä kiinnostaa edistyneemmät robottinuket ja niiden ympärille rakennetun bordellin luotsaaminen. 

– Ne pystyy ihan juttelemaan. Siltä voit kysyä ihan yksinkertaisia asioita esimerkiksi että haluatko minua tänään.

Kurhinen kertoo, että Suomen ensimmäisen seksinukkebordellin omistajat eivät myöskään ole kuopanneet kokonaan ajatusta uuden bordellin perustamisesta.

– Maailma muuttuu ja meidän seksuaaliset halut kehittyy. Me tarvitaan uusia juttuja. Mä haluan olla siinä mukana, enkä olla menneisyyttä. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja