Mainos

Suomeen uusi hotelliketju

Parikymmentä yksityistä hotellia eri puolilla maata aloittaa yhteistyön maailman suurimman hotelliketjun Best Westernin kanssa. Nyt syntyneeseen ryhmittymään kuuluu hotelleja myös Baltian maista ja Venäjältä.

Best Western -ryhmä tuo ketjun maailmanlaajuisen varausjärjestelmän sekä kanta-asiakasjärjestelmän myös suomalaisten ulottuville.
-Ensimmäistä kertaa Suomessa on käytössä hotellien kansainvälinen pisteidenkeruujärjestelmä. Kotimaassa esimerkiksi työn merkeissä vietetyistä hotelliöistä saa bonuksia, joita voidaan käyttää Best Western -ketjun kaikissa hotelleissa ympäri maailman, kertoo Best Western Finlandin hallituksen puheenjohtaja Heimo Käyhty.

Hotelleilla on myös koko ketjun kattava maailmanlaajuinen varausjärjestelmä, joka avulla asiakas voi hoitaa matkaan liittyvät varaukset. Ketjuun on pyritty saamaan mukaan suurimmat yksityiset hotellit Suomessa.
-Tavoite on onnistunut hyvin, sillä uusi ketju kattaa maantieteellisesti koko Suomen. Hotelleja on parisenkymmentä ja hotellihuoneita noin 2 000, Käyhty sanoo.

Best Western on maailman suurin yksityisten hotellien muodostama kansainvälinen hotelliketju. Hotelleja ketjussa on yli 3 500 liki 70:ssä eri maassa. Kaikki ketjuun kuuluvat hotellit ovat yksityisessä omistuksessa olevia, itsenäisiä yksiköitä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.