Suomalaiskuskit kovaan seuraan Le Mansin virtuaalikisassa! Fernando Alonso ja Max Verstappen samoissa autokunnissa

Suomalaiset Olli Pahkala, Greger Huttu, Martti Pietilä ja Aleksi Uusi-Jaakkola ovat mukana kesäkuun puolivälissä ajettavassa Le Mansin 24 tunnin virtuaalikisassa. Heidän tallikavereinaan nähdään melkoisia rattimiehiä Fernando AlonsostaMax Verstappeniin.

Kokenut sim racing -kuski Greger Huttu on mukana Team Redlinen tiimissä, jossa nelikon muodostavat hänen lisäkseen F1-kuskit Max Verstappen ja Lando Norris sekä hollantilainen virtuaalikuski Atze Kerkhof.

Olli Pahkalan FA/RB Allinsports -tallissa on vieläkin enemmän F1-kokemusta, sillä mukaan on houkuteltu kaksinkertainen mestari Fernando Alonso sekä kaikkien aikojen eniten kisoja ajanut Rubens Barrichello.

Mukana 13. ja 14. kesäkuuta ajettavassa virtuaalikisassa ovat myös muun muassa Ferrarilla hynttyyt yhteen lyövät Charles Leclerc ja Antonio Giovinazzi sekä Jenson Button, Pierre Gasly, Juan Pablo Montoya, Olivier Panis ja Stoffel Vandoorne.

Aleksi Uusi-Jaakkolan JOTA Team Redline -tallissa ajaa muun muassa entinen F1-kuski Will Stevens. Britti edusti ykkösissä Caterhamia ja Marussiaa kausilla 2014 ja 2015.

Pahkalan ja Hutun tiimeistä uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Juttua päivitetty klo 21.54: Lisätty tieto Ferrarilla kisassa ajavista Charles Leclercista ja Antonio Giovinazzista.

Lue myös:

    Uusimmat