Mainos

Suomalaiset pöyristyivät Konginkankaan uhrin kohtelusta: ”Nukkuvatkohan tekijät yönsä?”

Konginkankaan bussionnettomuudesta hengissä selvinneen Saana Kivirannan tapaus on herättänyt järkytystä MTV Uutisten lukijoiden joukossa. Moni ihmettelee Kivirannan kokemuksia vakuutusyhtiön toiminnasta pöyristyneenä.

Kiviranta joutui tappelemaan korvauksista vuosia vakuutusyhtiön kieltäytyessä maksamasta hänelle niitä.

Voit lukea tarkemmin tapauksesta täältä.

Juttu on kerännyt yli sata kommenttia ja sitä on ihmetelty myös MTV Uutisten Facebook-sivulla.

– Jostain pitäisi löytyä vakuutusalan "Snowden", joka paljastaisi vakuutusyhtiöiden harjoittaman politiikan taustoja! ihmetellään eräässä kommentissa.

– Laittakaa some-velhot tämä uutinen kunnolla jakoon ja perustakaa joku boikottiryhmä. Aivan uskomatonta schaissea, joka nostaa verenpaineet tappiinsa, pyytää toinen.

– Eikö nämä onnettomuudessa olleet ihmiset ole kärsineet jo kylliksi? Nukkuvatkohan nämä päätösten tekijät hyvin yönsä?

– Hyvä kun näistä törkeyksistä ja tragedioista kirjoitetaan! Mielivaltaa on paljon, mutta harva jaksaa tulla julkisuuteen kärsimyksensä kanssa.

Usea tuo esiin sen, että OP ei ole ainoa vakuutusyhtiö, jonka toiminta saattaa olla kyseenalaista.

– Jännä että OP:ta täällä kovasti syytellään, kun oikeasti kaikki vakuutusyhtiöt tuntuvat toimivan samoin heti, kun kyse on vähänkin kalliimmista korvauksista. Ja muutoksenhakulautakunnat siunaavat kaiken. Lisäksi huolestuttavan paljon vakuutusoikeudenkin päätöksiä kumotaan korkeimmassa oikeudessa.

– Ei tämä vakuutusyhtiötä vaihtamalla ikävä kyllä parane ja muutu. Jos sieltä jotain kysyy ennakkoon vakuutuksista niin vastaus on että jokainen tapaus käsitellään erikseen. Työkseni olen tekemisissä vesivahinkojen kanssa ja täytyy sanoa että kyllä näitä selvityksiä pitää tehdä ja paljon. Koko ajan vääntöä eri vakuutusyhtiöiden kanssa, huomauttaa nimimerkki Konsultaattori.

– Herää kysymys, miksi vakuutusmaksuja maksetaan, kun sieltä ei saa mitään takaisin. Eivätkö vakuutusyhtiöt osaa tai kykene häpeämään tekemisiään? kysyy Jari.

– Kaikilla vakuutusyhtiöillä on ihan sama linja. Pelaavat aikaa ja odottavat että vastapuoli luovuttaa tai kuolee, huomauttaa toinen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.