Suomalaiset paljastavat: Tätä horoskooppimerkkiä himoitsen eniten!

Onko suomalaisilla kokemusta siitä mikä tähtimerkeistä on ylivoimaisesti paras seurustelukumppani? Vastausten kirjo oli hyvin tasaväkinen, mutta yksi sarvipäistä vei voiton.

AVA uteli lukijoittensa kokemuksia siitä, mikä eri horoskooppimerkeistä olisi paras seurustelukumppani. Voiton vei vain sarven mitalla tulinen ja temperamenttinen Oinas, joka vei äänisaaliista lähes 10 prosenttia. Kyselyyn osallistui 5 280 lukijaa.

Tähtimerkkien välien kamppailu olikin hyvin tasainen, mikä kertonee siitä, että eri tähtimerkit puhuttelevat eri merkkejä. Toisena suosikkina suomalaisten keskuudessa oli puolestaan jääräpäisempi ja kärsivällisempi sarvipää, Härkä. Kolmantena komeili eroottisesti latautunut Skorpioni.

Mutta miten suomalaiset perustelivat, mikä on paras tähtimerkki kumppaniksi? Lue alta vastaukset ja listaus!

Seurusteluun parhaimmat tähtimerkit paremmuusjärjestyksessä


1.Oinas (9,9 prosenttia äänistä)

– Kun Oinasmies meinaa, se tekee kanssa, ei jää vatvomaan, empimään eikä piiloutumaan tekstiviestien taakse. Elää täysillä.

– Oinas on vahva ja määrätietoinen, mutta kuitenkin hellä ja suojeleva. Jos Oinas päättää tehdä jotain, niin sen hän myös tekee. Eikä valita turhasta.

– Suoraviivainen. Yleensä hyvä terveys. Avulias, mutta tietää omat rajansa eikä kuluta voimiaan loppuun muiden asioita hoitaessaan. Sekä heikkoutena että vahvuutena voisi pitää sitä ominaisuutta, että märehtii omat murheensa salassa muilta. On suuri kunnia saada Oinas avautumaan ja näyttämään myös heikkoutensa, eli luottamaan siihen että seisot rinnalla, vaikkei hän omasta mielestään olisi sitä ansainnut


2.Härkä (9,7 prosenttia)

– Intohimoinen, positiivisella tavalla omistava, täysin tietämätön – jopa hölmistynyt – omasta viehätysvoimastaan.

– Luotettava, herkkä mutta jämäkkä, maanläheinen, arvomaailma kohdallaan, epäitsekäs, huumorintajuinen. Voiko muuta toivoa...

– Tunteellinen, uskollinen, rehellinen, seksuaalinen, spontaani, hyvällä tavalla hassu. Seisoo vaikka päällään, kunhan saa tarpeeksi rakkautta ja turvallisuutta.

3. Skorpioni (8,9 prosenttia)

– Skorpioni on rakastettava ja rakastava kumppani, ja hänessä on haastetta. Skorpioni on luotettava, rehellinen, ymmärtävä ja uskollinen. Skorpionin kanssa voi luoda kestävän parisuhteen, jos kestää hänen omistuksenhaluisuutensa. Skorpionin luottamuksen ansaitessa saa esiin myös hänen heikoimmat ja herkimmät piirteensä.

– Intohimoinen, luotettava, huumorintajuinen, seksikäs, kokeilunhaluinen, ymmärtäväinen, yksinkertaisesti vain paras.

– Skorpioni on kaikissa asioissa antaumuksellinen, hyvä keskustelija, mistä asiasta tahansa, boheemi, viehkeän salaperäinen, romantikko, intohimoinen ja kiihkeä.

4.Kalat (8,7 prosenttia)

– Kalat on herkkä, rakastava ja rehellinen kumppani.

– Kalamies on rauhallinen ja ymmärtäväinen, monesti musikaalinen tai urheilullinen, osaa lohduttaa ja pitää huolta!

– Sen takia valitsin kalat, koska mielestäni ei ole tunteellisempaa horoskooppimerkkiä. Kalat ovat tunteellisempia, ja pystyvät ilmaisemaan rakkauttansa erinomaisesti.

5. Rapu (8,6 prosenttia)

– Rapu osaa rakastaa ja olla hellä, mutta heistä löytyy myös se rajumpi puoli. Oma rapumieheni on luotettava ja kaukana tylsästä. Seksi on mahtavaa.

– Rapu on paras vaihtoehto, jos haluaa perustaa perheen ja että lapsista huolehditaan hyvin, koska tämä horoskooppimerkki on niin emotionaalinen.

– Jos tahtoo kunnollisen parisuhteen, kannattaa valita Rapu. On aivan uskomatonta kuinka intuitiivisia suurin osa heistä on! Olen nyt seurustellut ihanan Ravun kanssa melkein kaksi vuotta. Jos siis tahtoo jonkun joka huolehtii ja rakastaa, kannattaa valita Rapu.

6. Kaksoset (8,5 prosenttia)

– Ei käy elämä tylsäksi Kaksosmiehen kanssa aina on jotakin hauskaa ja hyvää tiedossa. Keksii vaikka mitä menoja ja tuloja koko elämän aikana. Saan paljon lahjojakin. Muistaa aina vaikka millä tavalla.

– Kaksoset sopivat Oinaille, he ovat rauhallisia ja ystävällisiä. Kaksoset eivät haasta riitaa, mutta pitävät oman puolensa. He ovat ihania persoonia, toisinaan heillä on kyllä toinenkin puolensa. He ovat loistavia kumppaneita ja heillä riittää sekä empatiakykyä että huumorintajua ja muita hyviä ominaisuuksia mitä suhteeseen tarvitaan

– Jokainen päivä on erilainen.

7. Leijona (8,3 prosenttia)

– Leijonat ovat ymmärtäväisiä ja omaavat niin hyvän itsetunnon, että pystyvät nauramaan myös itselleen. Puhuu suoraan mitä ajattelee ja on vahva viemään kumppaniaan ja perhettään eteenpäin. Herkkähipiäiset älkööt vaivautuko.

– "Fight fire with fire" - itse leijonana kaipaan sopivaa ja haastavaa vastusta niin henkisesti kuin fyysisestikin. Mikään liian 'tavallinen tallaaja' ei riitä...

– Hauska, nokkela ja lempeä leijona. Totta kai, kun saa samassa paketissa huumorintajua, älyä ja leppoisuutta.. mrr... muusta puhumattakaan!

8. Vaaka (7,9 prosenttia)

– Vaaka on vakaa ja turvallinen, tasapainoinen.

– Olen ollut Vaaka-mieheni kanssa yhdessä jo vuodesta 1989. Vaaka on rauhallinen, järkeilevä ja suunnitteleva kun minä naisvesimiehenä ihan vastakohta. Sanonta vastakohdat täydentävät toisiaan ainakin toimii meillä!

– Vaaka on luotettava, tasapainoon pyrkivä, eikä ole pomottajatyyppi. Skorpionit ovat itseään täynnä, mutta rakastajina huomioonottavia ja tulisia. Nimimerkillä kokemusta on useasta. Itse olen vaaka ja myös nykyinen mieheni on, ja meillä on harmoninen ja tasapainoinen suhde, joka suhteessa. Jokaisessa meissä on hyvää ja pahaa, kukaan ei ole täydellinen.

9.Neitsyt (7,7 prosenttia)

– Luotettava, jalat maassa oleva tyyppi. Perhe tärkeä.

– Neitsyellä on aina hommat hanskassa ja hanskat varmasti tallessa. Raha-asiat kunnossa, koti siistinä ja lähitulevaisuuden suunnitelmat tehtynä. Neitsyt on järki-ihminen, joka sopivasti tasoittaa arjen draamaa. Luotettava ja turvallinen kumppani!

– Huomaavainen, hauska, rakastettava, luotettava ja romanttinen.

10.Jousimies (7,5 prosenttia)

– Huumorintajuinen, vauhdikas, diplomaattikin, ennakkoluuloton, paras mies sängyssä, laumanjohtaja.

– Rehellinen, luotettava, hyväntuulinen, ihminen jolla on rohkeutta sopivasti.

– Jousimies on itsenäinen johtajatyyppi, vapautta rakastava, joka antaa myös puolisolle vapauden.

11.Vesimies (7,3 prosenttia)

– Ihana, erakko, auttavainen.

– Rakastaa aistinautintoja, kuuma ja tulinen sängyssä, individualisti ja salaperäinen ei koskaan kerro kaikkea itsestään.

– Vesimies mies on yleensä älykäs ja kiinnostunut monista asioista. Arvaamaton ja jännittävä. Usein totuuden etsijä-tyyppi. Ei tule aika pitkäksi.

12. Kauris (7,1 prosenttia)

– Kauriit ovat huomaavaisia luonteeltaan.

– Sopii täydellisesti neitsyen kanssa, oli kyseessä sitten rakastettu tai ystävä. Kauriiden kanssa minulla on ollut vähiten konflikteja ja erimielisyyksiä.

– Loistaa kirkkaana taivaalla vaikka varjoja olisi tiellä, aina auttajana tarpeessa.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja