Suomalaiset paljastavat: Tästä minä kiihotun

Kiihotumme erilaisista asioista: jotakuta innostaa kumppanin keho, toista taas hyvä eroottinen tarina. AVA kysyi, mikä innostaa oikeasti makuuhuoneen puolella. Lue vastaukset!

Mitä sinä tarvitset, että pääset eroottiseen tunnelmaan? AVA kysyi, mikä suomalaisia kiihottaa. Saimme yli 490 vastausta.

Vastanneista 52 prosenttia kiihottui oman rakkaansa vartaloa katsellessaan. Vastanneista 23 prosenttia olisi luottanut hyvän kirjan tai elokuvan apuun seksikkään tunnelman luomisessa. Kahdeksan prosenttia halusi käyttää makuuhuoneessa aikuisten leluja ja seitsemän prosenttia olisi vietellyt armaansa jossakin erityisessä paikassa.

Mikä kiihottaa? Lue lukijoiden vastauksia!

"Minua kiihottavat suunnattomasti mieheni kyljet"

"Joku romanttinen paikka, vaikka ravintolan tanssiparketti, komean ja mukavan sekä ennen kaikkea siistin tanssitaitoisen miehen käsivarsilla. Oma mieheni ei ole koskaan ollut täydellinen missään. Silti meillä on kolme aikuista lasta. Kaipaan vieraan miehen kosketusta ja rakastelua. Mieheni kun ei välitä peseytyä kuin kerran viikossa, ei huolehdi hampaistaan eikä ulkonäöstään. Kaksikymmentäkuusi vuotta oli toisin kun rakastuin häneen. On kahdeksantoista vuotta siitä kun olen häntä viimeksi suudellut. Mitä se kertookaan intohimosta."

"Minua kiihottavat suunnattomasti mieheni kyljet. En tiedä mikä siinä on, kun eivät kovin lihaksikkaatkaan ole, mutta... Enkä ole aikaisemmissa suhteissani ollut kyljistä kiinnostunut, mutta nyt ovat kyljet tulleet heikoksi kohdakseni."

"Minua kiihottaa se, että "kipinä" alkaa, tuntuu heti aamusta, ja pienin elein, viestein pitkitetään päivän mittaan... Leikittelee sanoilla, ehkä kuvilla... Ja kun kohtaa toisen, niin se on menoa sitten. Joskus suhteessa ollessani tein murulle ihan oman joulukalenterin... Eri asusteita, eri kuvakulmia ja joka päivä lähetin sitten viestin."

"Miesvartalo, joka on juuri tullut suihkusta..."

"Rakkaani on kokonaisuus. Mikään erityinen osa hänestä ei kohoa ylitse muiden, vaikkakin häntä voi kuvailla sanalla "kuvankaunis". Jos jokin tietty ominaisuus olisi pakko nostaa esille, sanoisin silloin ehkä sääret. Tai sitten peppu. No, enpä tiedä, vaikea valinta. Kauneus on katsojan silmässä."

"Rakkaani rintalihakset kiihottavat."

"Mielestäni kiihottavinta on miehen kosketus ihollani."

"Miehen kädet kiinnittävät huomioni ja saavat minut syttymään, jos ovat miehekkään voimakkaat."

"Erittäin paljon minua kiihottaa lämmin miesvartalo, joka on juuri tullut suihkusta ja jolla on vielä pisaroita... Niitä on ihana nuolla pois hänen vartaloltaan... Tai se että hän vetää minut itseään vasten ja leikkii jääpalalla ja kielellään... Käyn niin kuuma pelkästä ajatuksesta... "


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja