Mainos

Suomalaiset paljastavat: Mitä sängyssä puhutaan?

Tuhmat puheet sängyssä saavat tunnelman kohoamaan ja kiihottavat. Useimmiten sängyssä ei kuitenkaan puhuta mitään, vaan kun lempi leiskuu, rakkauden äänet riittävät.

Helmen lukijat kertoivat, mitä he puhuvat sängyssä. Kyselyyn vastasi huikeat yli 4800 lukijaa. Suurin osa kyselyyn vastanneista, 56 prosenttia, ei puhu sängyssä mitään, vaan äänet tulevat lähinnä nautinnosta. Puhuminen voi tuntua hankalalta, tai sitten siihen ei nautinnon hurmassa ole aikaa. Seuraavaksi suosituinta oli tuhmien puhuminen. Vastanneista 15 prosenttia ei ujostellut, sillä tuhmien puhuminen kiihotti.

Kumppanin vartaloa kehui sängyssä 10 prosenttia ja rakastelutaitoja 8 prosenttia vastanneista. Kehuminen kohottaa paitsi omaa, myös kumppanin mielialaa. Kyselyyn vastanneista 6 prosenttia puhui sängyssä arkisia asioita. Tämä on vaarallinen tapa, joka saattaa tappaa tunnelman. Kumppanin neuvominen voi sen sijaan olla avain onneen, jos sen osaa tehdä oikealla tavalla. Kumppaniaan uskaltaa neuvoa rakastellessa 5 prosenttia vastanneista.

Keskustelu pilaa tunnelman

Nautinnon äänet riittävät useimmille. Puhuminen voi tuntua turhalta, kun nautinto vie menneessään. Sängyn äänet, fyysinen kontakti ja huokailu pitävät huolen, että sängyssä ei ole aivan hiljaista.

– Puhuminen seksin aikana omalla kohdallani tuntuu vain turhalta tai kornilta. Seksin jälkeen saatan kyllä kehua miestä, varsinkin kun olen saanut useita mielen räjäyttäviä orgasmeja.

– Minua ahdistaa, jos toinen alkaa kysellä, että "tuntuuko tämä hyvältä?" tai "mitä haluat että teen?" Miehen pitää ottaa naisensa ja tehdä niin kuin parhaaksi näkee. Ääntelyt kyllä kertovat, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Tuhmat puheet ovat jees, mutta ne eivät sovi suuhuni. Hiljaa en sängyssä pysty olemaan, voihkin nautinnosta joskus äänekkäämmin ja joskus hiljaisemmin.

– Voisi siellä puhuakin tuhmia, mutta kun mies vaikenee, niin en kehtaa.

– Keskustelu vain pilaa tunnelman. Pahempaa olisi vain, jos nainen ykskaks lähtisi käymään vessassa. Hiljaisuudessa voi keskittyä aisteihin ja eroottiseen mielikuvitukseen.

– Minusta on jotenkin vaivaannuttavaa neuvoa miestä seksin aikana tai puhua tuhmia miehelle, kun en ole luonteeltani niin rohkea, että pystyisin sanomaan kaikenlaisia tuhmuuksia miehelle, jota rakastan. Joskus sanon, jos haluan erilaisen asennon tai voimakkaampaa yhdyntää, mutta enimmäkseen se on niitä huokauksia ja voihkauksia, joita tulee nautinnosta. Jos olisin jossain yhden yön suhteessa tai seksisuhteessa jonkun kanssa, niin ehkä saattaisin puhua tuhmia seksin aikana.

– Tänä vuonna tulee 11 vuotta naimisissaoloa mieheni ja kolmen lapsen isän kanssa. Vieläkään en pysty sanomaan hänelle suoraan, mitä hänen tulisi tehdä rakastellessamme. Onneksi hän tietää muuten pari hyvää "juttua". Monesti on alkanut tuntua siltä, että peitonaluselämä on kaavoihinsa kangistunut, mikä ei välttämättä tee hyvää muutenkin laiskalle libidolleni.

Fantasioista lisää puhtia

Tuhmat puheet voivat olla fantasioita, sanoja tai seksitarinoita.

– Tuhmat puheet kiihottavat. Silloinkin, jos seksiin ei löydy haluja, kerromme mieheni kanssa toisillemme lyhyitä eroottisia tai tuhmia tarinoita. Johan alkaa haluja löytyä. Seksin aikana tuhmat puheet sitten jatkuvat.

– On kiihottavaa puhua tuhmia ja fantasioida – se kiihottaa molempia. Fantasiat ovat turvallisia.

– Mieheni lähes sekoaa kiimasta puhuessani hänelle edellisistä seikkailuistani. Mukana on myös muutama bi-kokemus.

– Se kiihottaa molempia, kun luottaa toiseen, ja tietää, että myös puoliso nauttii siitä. Voi fantasioida yhdessä.

– Vaimoni pitää siitä, että puhun hänelle tuhmia ja alistavia eikä minullakaan ole mitään sellaista vastaan, ei todellakaan!

– Kiihotun kovasti pikkutuhmista kommenteista ja tuhmasta sanastosta. Käytämme kumppanini kanssa omia, meille tuttuja termejä kaikista ruumiinosista ja leikittelemme niillä sanoilla.

– Puhumme molemmat todella tuhmia, ne sytyttävät lisää. Pääasiassa fantasioistamme, jotka aiomme vielä toteuttaa.

Kehuminen kiihottaa

Toisen ulkonäön tai seksitaitojen kehuminen tekevät hyvää itseluottamukselle. Sängyssä täytyy olla hyväksytty ja ihailtu olo.

– Kyllä sen tuntee, jos on hyvä rakastajatar. Sellaista on syytä huomioida.

– Kehun mieheni hyväilyjä ja kerron, kuinka hyvältä rakastelu tuntuu. Ja tämä toimii myös päinvastoin. On kiihottavaa kuulla, kuinka ihana ja seksikäs olen.

– Mieheni on sipaissut hiuksiani kasvoiltani ja sanonut, kuinka kaunis olen, ja kuinka kaunis jokainen osa vartaloani on. Kuinka tärkeä ja arvokas olen hänelle, miltä sydämensykkeeni tuntuu hänen rintaansa vasten kun syleilemme toisiamme.

– Aviomieheni heittäytyy täysillä nauttimaan yhdessäolosta. Hän tuntuu hyvältä joka tavoin. Parasta on saada tuntea hänen rakastava kosketuksensa syvällä sisälläni hänen kiihkeässä ja hellässä syleilyssään. Rakastan hänen tuoksuaan ja kaikkea hänessä.

Neuvo vaikka kuiskaten

Arkiset asiat on paras pitää sänkyleikkien ulkopuolella, ainakin useimmiten. Toisen opastaminen voi sen sijaan olla paikallaan paremman nautinnon saamiseksi.

– Minä puhun tuhmia, kehun vartaloa ja kerron ja kyselen, mikä tuntuu hyvältä. Mutta vaimoni rakastelutaitoja on turha kehua, koska hän pilaa seksikertamme väistämättä puhumalla tavallisista arkisista asioista, kuten siitä mitä kaupasta pitäisi hankkia, mitä joku joskus sanoi ja kaikkea muuta sellaista, mikä ei missään tapauksessa kuulu seksiin. Hänen halunsa ovat nollassa, eikä hän tee koskaan aloitteita tai muutoin pidä hyvänä ja hänen reaktiot ja keskittymiskyky ovat sen mukaisia. Halaus ja suukko silloin tällöin riittävät hänelle. Että sellaista meillä. En paljoa kaipaa tuhmien puhumista tai seksiä yleensäkään enää hänen kanssaan, kun jo tietää mitä saisi, ja sitä samaa saa ilman hikeäkin.

– Mies ei osaa tyydyttää täydellisesti tarpeitani, ellen neuvo mistä pidän, ja missä on klitorikseni. Onneksi monen vuoden parisuhteemme aikana mieheni on oppinut, mikä saa minut laukeamaan. Neuvokaa vaan rohkeasti, mutta ystävällisesti miehiä, niin nautitte enemmän seksistä!

– Seksiäänien lisäksi saatan välillä sanoa "hitaammin", "kovaa", "älä lopeta ihan vielä" tai muuta, mitä sillä hetkellä tahdon. Selostava neuvonta latistaa tunnelman ennen pitkää varmaan kummaltakin, mutta pienet kuiskaukset seksin lomassa antaa taatun lopputuloksen!


MTV3 Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.