Mies, älä puhu naiselle näin

Toisen tunteiden huomioon ottaminen on tärkeää. Osa naisista on toisia herkempiä. Helmi kokosi yhteen sanonnat, jota miehen kannattaa suhteessa välttää.

Mikäli haluaa suhteensa onnistuvan, toisen huomioon ottaminen on tärkeää. Jos nainen on herkkä, seuraavat lausahdukset voivat saada hänet entistä surullisemmaksi. Miehen kannattaa siis jättää suorasukainen tapansa puhua miesten urheilukoppiin ja puhua naiselleen hellävaraisempaan tyyliin.

Mies, vältä näitä sanontoja herkän naisen kanssa:

Älä itke

Kyynelehtiminen ei lopu käskystä. Pakottaminen voi saada naisen itkemään entistä enemmän. Osa meistä on herkempiä kuin toiset, älä siis syyllistä ketään kyynelistä.

Tarviset vain kunnon seksiä

Seksi ei ratkaise kaikkia ongelmia, mies hyvä. Kunnon läheisyys voi sen sijaan tehdä hyvää kenelle vaan, joten panosta hierontaan, silittämiseen ja halaamiseen.

Älä järjestä kohtausta

Lause "älä järjestä kohtausta" voi saada naisesi raivostumaan vielä enemmän. Anna naisen puhua tunteistaan, niistä negatiivisistakin, niin sinun ei tarvitse pelätä kohtausta julkisella paikalla. Mikäli väistelet vaikeista puheenaiheista juttelemista, padotut tunteet purskahtavat pintaan ennemmin tai myöhemmin.

Onko sinulla kuukautiset?

Kaikki ongelmat eivät johdu kuukautisista! Useimmat naiset eivät muutu inhottaviksi noita-akoiksi "siihen aikaa kuukaudesta". Keksi siis parempi pilkan kohde ja hyväksy se tosiasia, että mielialanvaihteluja voi olla ilman fyysistä syytäkin.

Sinä ylireagoit

On täysin hyväksyttävää olla silloin tällöin tunteellinen ja herkällä päällä, Toisen tunteiden vähättely on suorastaan julmaa. Anna siis naisesi itkeä, nauraa ja näyttää tunteensa avoimesti.

Mistä nyt tuulee?

Naisten mieli vaihtuu miehiä usemmin ja toisinaan voimme olla hankaliakin asuinkumppaneita. Älä kuitenkaan ikinä vihjaile, että naisesi on vialla päästään. Mielialanvaihtelut kuuluvat naisen elämään.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Artur Bogacki

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja