Suomalaiset kertovat pikkujoulukokemuksistaan: Hairahduin kerran ja sitä olen katunut jälkeenpäin!

Tuntuu siltä, että pikkujouluja pidetään yhtenä yleisimmistä tilaisuuksista pettämiselle. AVAn kysely paljasti, että suomalaiset ovat tästä uskomuksesta huolimatta pääosin uskollisia kumppaneilleen, vaikka kyseessä olisivat pikkujoulut.

Peräti 64 prosenttia AVAn kyselyyn vastanneista kertoi, että ei ole pettänyt kumppaniaan pikkujouluissa. Sitä vastoin 21 prosenttia paljasti päätyneensä pikkujoulujen päätteeksi yöksi vieraaseen sänkyyn. 15 prosenttia vastaajista kertoi, että pettäminen on käynyt mielessä, muttei vielä ole tapahtunut.

"Omalle kullalle pitää olla uskollinen juhlista huolimatta"

Valtaosa AVAlaisista kertoi, että mieleen ei ole pikkujouluissa juolahtanutkaan se, että päätyisi jonkun muun kuin oman kumppanin kanssa sänkyyn. Vastaajat kertoivat arvostavansa parisuhdettaan siinä määrin, ettei syytä hairahtumiselle ole – edes leikkisissä pikkujouluissa.

"Rakastan ja kunnioitan miestäni, olen yhden miehen nainen! Miksi tekisin jotain niin helvetin typerää ja itsekästä?"

"Parisuhteessani on kaikki hyvin ja kunnioitan puolisoani enkä halua satuttaa häntä. Tarvetta pettämiseen ei ole."

"Olen yhden naisen mies ja sillä sipuli. Olisin voinut pettää monen monituista kertaa, mutta moraali on sen verta korkea etten lähde sellaiseen pelleilyyn mukaan, koska rakastan naistani enemmän kuin mitään muuta tässä maailmassa."

"Inhoan sellaisia ihmisiä, jotka pettävät. Minusta se on vaan niin kuvottavaa toimintaa ja tosi itsekästä. Sen takia en luota juopotteleviin miehiin kun lähes kaikki ovat sikoja humalassa. Pettäminen on niin ala-arvoista, oli syy mikä tahansa. Itse en ole ikinä pettänyt enkä tule pettämään, ja se on aina ollut periaatteena eikä ole lähelläkään lipsua. Minulle ei tuota mitään ongelmaa torjua minua iskeneet miehet. Olen ylpeä uskollisuudestani ja pidän huolen siitä että myöskään minua ei petetä. Sellaisella miehellä ei ole mitään asiaa minun lähelleni kenelle minä en ole ainoa tai erityinen."

"En todellakaan, sillä luokkakavereihin, työkavereihin, ystäviin tai varattuihin ei kosketa."

"Työpaikkani ovat olleet naisvaltaisia, eikä pikkujouluissa ole ollut miehiä, en ole myöskään lähtenyt jatkoille. Kyllä omalle kullalle pitää olla uskollinen juhlista huolimatta."

"En, sillä kun olin sinkku, olin työpaikassa jossa oli pelkkiä naisia joten ei edes ollut kiinnostavia kaksilahkeisia lähettyvillä, kehen olisi voinut hairahtua!"

"Tilaisuus teki tehtävän ja mukavaa oli"

Hieman yli viidennes vastaajista myönsi päätyneensä sänkyyn pikkujoulujen päätteeksi jonkun muun kuin oman kumppanin kanssa. Osa katuu vuosia sitten tehtyä päätöstä ja osa on tyytyväinen pikkujouluissa tehtyyn ratkaisuun.

"Kumpikin avioliitossa, mutta kumpikin halusi seksiä. Emme olleet humalassakaan."

"Tilaisuus teki tehtävän ja mukavaa oli."

"Hairahduin kerran ja sitä olen kyllä katunut jälkeenpäin!"

"Olemme hairahtaneet vuonna 1978 ja rakastuneet, olleet onnellisesti 30 vuotta aviossa."

"Eroottista värinää oli jo kauan välillämme, mutta se sitten tapahtui pikkujoulun jälkeen. Menimme samaan suuntaan taksilla ja sitten vain päädyimme asunnolleni, jossa saimme nauttia ihanasta seksistä. Sitä oli jo odotettu. Hän oli vähän minua vanhempi, tosi sensuelli, mahtavan kiihkeä nainen, naimisissa kuten minäkin, pahasti "puutteessa", kuten minäkin ja sen huomasi. Muistelen kaivaten sitä yötä."

"Kyllä. Sillä kannatamme vaimon kanssa vapaita seksisuhteita. Avioliittomme on pian 30-vuotias."

Kyselyyn osallistui 1545 AVAlaista.

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja