Suomalainen tubetähti paljastaa erikoisen pelkonsa: "En ole koskaan snorklannut sen jälkeen"

Roni Back paljastaa yllättävän pelkonsa 1:12

Fort Boyard Suomi -kilpailussa nähtävä sosiaalisen median vaikuttaja Roni Back tunnustaa pelkäävänsä kaloja. 

Suosittu seikkailuohjelma Fort Boyard Suomi tekee paluun MTV3-kanavalla lauantaina 25. elokuuta. Kilpailussa nähdään 18 julkisuudesta tuttua henkilöä, jotka kilpailevat kolmen hengen joukkueissa linnakkeen herruudesta. 

Kilpailun sinisessä joukkueessa kisaamaan pääsee somevaikuttaja ja Youtube-tähti Roni Back. Hänen joukkuetovereitaan tulevat olemaan mediapersoona Janni Hussi sekä näyttelijä Sami Uotila.

Kilpailussa Back kokee vahvuudekseen erityisesti pituutensa, sillä mies on lähes kaksimetrinen. Heikkouksiaan Back joutuu hetken miettimään, sillä hän ei omien sanojensa mukaan yleensä hakeudu tilanteisiin, jossa häntä pelottaisi. Lyhyen pohdinnan jälkeen Back paljastaa kuitenkin erikoisen pelkonsa. 

– Okei, pelkään vähän kaloja. Olin kerran Havaijilla perheeni kanssa snorklaamassa ja näin yhden kalan, joka oli pääni kokoinen. Olin sitten siihen vaan, että joo menen takaisin rantaan, enkä ole enää koskaan snorklannut sen jälkeen. 

Fort Boyard Suomi MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin 25.8. alkaen. Toinen lähetys poikkeuksellisesti heti sunnuntaina 26.8. Katsottavissa myös C Moren suoratoistopalvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat