Suomalainen NHL-varaus rehvasteli salakalastuksella, sai Jasper Pääkkösen vihat niskoilleen – "Mikä urpo"

Viime kesänä NHL:ään varattu kiekkolupaus Petrus Palmu rehvasteli viime kesänä sosiaalisessa mediassa salakalastuksella. Nyt kuva nousi julkisuuteen, ja Palmu on saanut esimerkiksi innokkaana kalamiehenä tunnetun näyttelijän Jasper Pääkkösen vihat niskoilleen.

Palmu oli viime kesänä julkaissut Instagramissa kuvan saalistamastaan järvitaimenesta. Asia nousi somessa esiin keskiviikkona, minkä jälkeen Palmu poisti kuvan.

Karjalainen uutisoi verkkosivuillaan, että Palmu jäi viime kesänä kiinni salakalastuksesta Pielisjoella. Instagram-kuva oli kerännyt paljon tykkäyksiä myös muilta jääkiekkoilijoilta. Karjalaisen haastattelema kalastuksenvalvoja Sami Kurenniemi kertoo, että Palmun ja hänen porukkansa olisi monesti kuulunut saada sakko toistuvasta salakalastuksesta.

Ryhmästä on kuvia myös tältä kesältä samoissa puuhissa.

Jasper Pääkkönen otti aiheeseen kovasanaisesti kantaa torstaina Facebookissa.

– V***u. Mikä. Urpo. Salakalastaa saimaannorppaa uhanalaisempia kaloja ja vielä paukuttelee asialla henkseleitä.

20-vuotias Palmu on Joensuun Jokipoikien kasvatti. Hän on pelannut kolme edellistä kautta Pohjois-Amerikan juniorisarja OHL:ssä ja ensi kaudella hänet nähdään SM-liigassa TPS:n paidassa. Elokuun alussa pelatussa Pitsiturnaukssa Palmu oli TPS:n parhaita pelaajia.

MTV Sport ei tavoittanut Palmua kommentoimaan asiaa.

2:04

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja