Suomalainen käsikirjoittaa Oliver Stonen uuden elokuvan!

Legendaarinen elokuvaohjaaja Oliver Stone valmistautuu palaamaan jälleen Vietnamiin. Kolme kertaa Oscar-palkinnon voittaneen ohjaajan uuden elokuvan käsikirjoituksen on kynäillyt suomalainen Mikko Alanne.

Ohjaaja Oliver Stone on lähdössä taas kerran Vietnamiin kuvaamaan uutta elokuvaa. Vuoden 1968 My Lain verilöylystä kertovan Pinkville-leffan tähdiksi on kiinnitetty Bruce Willis ja Channing Tatum. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaa suomalainen Mikko Alanne, kertoo elokuvalehti Variety verkkosivuillaan.

Ithacan Collegessa elokuvaa ja sosiologiaa opiskellut Alanne aloitti uransa elokuvabisneksessä Stonen käsikirjoitustiimissä tutkijana ja story editorina. Alanteen hengentuote on myös ensi vuonna ensi-iltansa saava elokuva Notorious, joka kertoo rap-tähtien Biggie Smalls ja Tupac "2Pac" Shakurin murhista. Elokuvan ohjaa Sylvester Stallone.

Tämä on jo neljäs kerta kun Stone tekee elokuvan Vietnamin-sodan kauhuista. Stone on käsitellyt aihetta aiemmin elokuvissaan Platoon, Heaven & Earth sekä Syntynyt neljäs heinäkuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat