Suloinen perhe! Kauniit ja rohkeat -tähti julkaisi hauskan naamiaiskuvan

Kaunareiden Jacob Young pyhittää kesälomansa perheelleen. 2:08

Kauniit ja rohkeat -sarjasta tuttu Jacob Young poseeraa suloisessa Halloween-aiheisessa kuvassa vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa.

VIDEO: Jacob Young Monte Carlossa

Halloween lähestyy, ja varsinkin Yhdysvalloissa sitä juhlitaan suureellisesti. Julkkikset esittelevät kilvan juhlan teeman mukaisia kuvia sosiaalisessa mediassa.

Kauniit ja rohkeat -sarjan Rick Forresterin roolista tuttu Jacob Young on vetänyt tunnelmaan myös vaimonsa ja kaksi lastaan.

Perhe – vaimo Christen ja lapset Luke ja Molly – poseeraa kuvassa pukeutuneena Jali ja suklaatehdas -elokuvasta tutuksi tulleisiin asuihin. Pariskunnan nuorin tytär Grace ei ole kuvassa mukana.

– Sain kultaisen pääsylipun, se on meidän, Young kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Myös vaimo Christen Young julkaisi omalla Instagram-tilillään saman aiheen mukaisen kuvan, jossa hän pitää sylissään pientä tytärtään Mollya. 

Jali ja suklaatehdas on Roald Dahlin kirjoittama lastenkirja vuodelta 1964. Kirjassa rikas ja kummallinen suklaatehtailija Villi Vonka piilottaa suklaatehtaaseensa viisi kultaista pääsylippua, joilla viisi lasta vanhempineen pääsee käymään ihmisiltä suljettuna olleeseen suklaatehtaaseen.

Lue myös:

    Uusimmat