Mainos

Sukulainen pelasti näiden julkkisten liitot!

Vaimojaan pettäneet julkkikset, Tiger Woods ja Mark Owen, saavat kiittää sukulaisiaan avioliittojensa jatkumisesta.

Take That -tähti Mark Owen, 38, paljasti maaliskuussa pettäneensä tuoretta aviovaimoaan Emma Fergusonia, 33, ennen ja jälkeen heidän häidensä. Hänellä oli muun muassa viisivuotinen suhde 24-vuotiaan naisen kanssa.

Huhujen mukaan vaimo ilmoitti heti, että heidän avioliittonsa on ohi. Ainoastaan Owenin äidin Maryn epätoivoinen pyyntö sai miniän antamaan laulajalle uuden mahdollisuuden.

– Emma päätti avioliiton. Hänen mielestään Markin teon jälkeen pari ei voinut jatkaa yhdessä. Mary kuitenkin rakastaa Emmaa ja tietää miten paljon Mark tarvitsee vaimoaan. Hän sai Emman näkemään, että Mark tarvitsee tukea ja pyysi häntä katsomaan onko parilla vielä toivoa, lähde kertoo.

– Emma vaati Markia menemään vieroitukseen, jotta hän saisi hieman tilaa. Hän sanoi, että kun Mark saa itsensä ruotuun, hän selvittää tunteensa miestään kohtaan. Mitään lupauksia ei kuitenkaan ole annettu.

Huhujen mukaan Tiger Woods puolestaan on kiitollisuuden velassa kälylleen liittonsa pelastumisesta. Golffari jäi viime vuonna kiinni lukuisista avioliiton ulkopuolisista suhteista. Vaimo Elin Nordegren oli jo laittamassa avioeroa vireille, mutta hänen sisarensa Josefin puuttui tilanteeseen.

Nainen pyysi Eliniä ajattelemaan lapsia ja tekemään päätöksen järkisyiden, ei pelkästään vihantunteiden pohjalta. Huhujen mukaan Elin on sisarensa vaikutuksesta päättänyt antaa miehelleen uuden mahdollisuuden.

(MTV3 Helmi)

Kuvat: GettyImages / AOP

Lähde: News of the world, Perez Hilton

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.