Mainos

Stuertti jäi lentokentällä viranomaisten haaviin mukanaan tuhansia dollareita käteistä – pian myös muilta lentoemänniltä paljastui rahatukkuja

1:45
MTV Uutiset Live: Pekingiin avattiin maailman suurin lentokenttä.

Neljää yhdysvaltalaisen lentoyhtiön työntekijää epäillään rahanpesusta, kun he jäivät kiinni Floridassa hallussaan yli 22 000 dollaria käteistä.

New York Post kertoo, että yhden American Airlines -lentoyhtiön stuertin hallusta löytyi Miamin kansainvälisellä lentokentällä suoritetun rutiinitarkastuksen yhteydessä 9 000 dollaria käteistä.

Juuri Chilestä saapunut mies oli väittänyt, että hänellä on mukanaan vain 100 dollaria.

Rahalöydön perusteella tulliviranomaiset tarkastivat myös yhtiön muuta lentohenkilökuntaa. Kuinka ollakaan kahden lentoemännän hallusta löytyi myös nippu käteistä. Toisella oli hallussaan 7 300 dollaria ja toisella reilut 6 300 dollaria.

Kullekin piti jäädä prosentin osuus 

Viranomaisten mukaan työntekijöiden joukon tarkoituksena oli ollut salakuljettaa maahan käteistä rahaa "tunnetulle henkilölle". Epäiltynä on myös neljäs lentoemäntä, jolta tulli ei kuitenkaan löytänyt käteistä, kuten muilta epäillyiltä.

Työntekijöiltä löytyi kaikkiaan 22 671 dollaria, jotka he sanoivat kuljettaneensa maahan salaa toisen henkilön puolesta. Heille piti kullekin jäädä prosentin osuus kantamastaan summasta.

Neljää työntekijää syytetään rahanpesusta sekä luvattomasta rahan kuljetuksesta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja