Stormy Daniels kuvaili tv-ohjelmassa roisisti petipuuhiaan Donald Trumpin kanssa – "Makasin ja rukoilin kuolemaa"

Stormy Daniels saapui oikeuskäsittelyyn median piirittämänä 0:24

Pornotähti Stormy Daniels on avannut televisiosarja Jimmy Kimmel Livessä yksityiskohtia kanssakäymisestään Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin kanssa vuonna 2006.

Video: Media piiritti Stormy Danielsia hänen saapuessaan oikeudenkäyntiin viime keväänä.

Stormy Danielsin, oikealta nimeltään Stephanie Cliffordin väitteet seksistä Donald Trumpin kanssa ovat olleet suuri puheenaihe Yhdysvalloissa tämän vuoden aikana.

Daniels avasi kaksikon sänkytouhuja vastikään ilmestyneessä paljastuskirjassaan, ja nyt hän on vieraillut kirjan tiimoilta myös juontaja Jimmy Kimmelin suositussa televisio-ohjelmassa.

Vierailu on herättänyt kohua, eikä suotta – Daniels kuvailee kaksikon intiimejä hetkiä ohjelmassa varsin yksityiskohtaisesti.

Danielsin mukaan hän tapasi Trumpin hotellihuoneessa golfturnauksen yhteydessä Tahoe-järvellä.

Seksiä ilman kondomia, muttei rakastelua

Trump tuli Danielsin mukaan avaamaan oven mustassa silkkisessä pyjamassa. Hänellä oli mukanaan talousaiheinen lehti, jolla Daniels päätyi ennen pitkää läpsimään Trumpia.

Kaksikko harrasti Danielsin mukaan seksiä ilman kondomia.

Kun Kimmel puhui ohjelmassaan rakastelusta, Daniels kuitenkin reagoi kielteisesti.

– Yök! Mikä sinua vaivaa? Makasin ja rukoilin kuolemaa, Daniels huudahti.

Kolme tuntia kestäneen vierailunsa aikana Daniels kävi sanojensa mukaan myös Trumpin vessassa, jossa oli kultaisten pinsettien ohella Pert Plus -shampoota ja Old Spice -partavettä.

Mario Kart -faneilta satanut vihapostia

Jo aiemmin on uutisoitu Danielsin kirjan paljastuksista. Teoksessa kuvaillaan varsin yksityiskohtaisesti muun muuassa Trumpin sukupuolielimiä, joita verrataan Mario Kart -pelisarjan Toad-sienihahmoon.

Jimmy Kimmel Livessä Daniels kertookin saaneensa vihapostia pelisarjan faneilta.

– Tiedätkö, kuinka paljon olen saanut vihapostia ihmisiltä, jotka rakastavat Mario Kartia? Onnistuin yhdessä päivässä pilaamaan lapsuuden puolelta amerikkalaisista sekä sieniviljelyn kaikkialta, Daniels naurahti.

Lue myös:

    Uusimmat