Mainos

Stinan suunnitelma: Hiekkakatu

Alakerta

- Sisääntulosta poistetaan vitriinikaappi ja vaatenaulakon eteen asennetaan oviverho. Oviverho kuvastaa sitä värimaailmaa, jota olen ajatellut käyttää alakerran tiloissa.

- Olohuoneen sohva ja toinen punaisista nojatuoleista säilytetään. Matto vaihdetaan luonnonvalkoiseen villamattoon. Ruokailuryhmäksi suosittelen modernimpaa ja kevyttä vaihtoehtoa.

- Keittiön ja ruokaryhmän välitilaan asennetaan paneliverhot, jotka toimivat samalla tilanjakajana. Keittiön pöytätasot vaihdetaan puutasoihin ja ikkunaan asennetaan pellavaiset laskosverhot.

- Alakerran verhoissa ja muissa tekstiileissä käyttäisin lämpimiä punaisia sävyjä, joissa on erityyppisiä pintastruktuureja.

Yläkerta

- Hallista poistetaan maalaistyylinen puukaappi, joka korvataan alakerran modernilla lasivitriinikaapilla. Keinutuoli vaihdetaan viherkasviksi.

- Makuuhuoneessa säilytetään vihreät pellavaverhot ja beigen värinen nojatuoli. Sängyn tekstiileissä käyttäisin vihreän eri sävyjä ja keltaista. Taustaseinä maalataan vaniljankeltaiseksi.

Lastenhuone/työhuone

- Toisen makuuhuoneista sisustaisin nuorekkaasti vaaleapunaisen ja ruskeaan sävyillä.

- Työhuone siivotaan ylimääräisistä mapeista ja laatikoista. Uudet sinisen ja ruskean sävyiset verhot asennetaan huoneeseen.

(Pientä pintaremonttia 14.11.2006)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.