Mainos

Stinan suunnitelma: Ansatie

Ansatie on yhdessä tasossa oleva 120 m2:n kokoinen rivitalohuoneisto. Sisääntulo on ahtaan oloinen, mutta kun astuu olohuoneeseen aukeaa ikkunoista kaunis näkymä asunnon pihalle. Vuosien varrella on tehty pienempiä remontteja ja olohuoneeseen on rakennetty vuolukivitakka.

Asiakkaiden toivomus on, että olohuoneen ja ruokailutilan katto maalataan valkoiseksi ja asunnon yleisilmettä kohennettaisiin siistimällä ja stailaamalla koko asuntoa. Koska asunto on muuten hyvässä kunnossa, käyttäisin valtaosan budjetista kattojen maalaamiseen ja vanhojen tapettien poistoon. Keskittyisin myös antamaan uutta ilmettä takapihalle, joka on iso osa asunnon kokonaisuutta.

Olohuoneessa on nyt liian paljon tavaroita ja erillisiä pieniä koriste-esineitä. Huonekalut on sijoitettu kaikki yhteen paikkaan television ympärille. Löytäisin isolle siniselle sohvalle uuden paikan ikkunan alle, mistä on hyvä näkymä takkaan. Siirtäisin isot kirjahyllyt olohuoneen takaseinältä pois takan vierestä.

Keittiöstä poistaisin myynnin ajaksi puisen ruokaryhmän ja lainaisin tilalle Iskusta pyöreän pöydän ja modernit tuolit antamaan vähän enemmän modernia ilmettä. Toisin myös asuntoon modernimpia valaisimia, koska lamput ja valaisimet ovat erittäin tärkeitä luomaan kotiin sen oikean tunnelman.

Uusilla tekstiileillä saadaan ikkunoihin ja makuuhuoneisiin uutta ilmettä mm. uusimalla verhot ja laittamalla koristetyynyjä lisää. Asunto viimeistellään siistimällä takapiha. Tuodaan sinne uusia puutarhahuonekaluja ja istutetaan kukkia kauniisiin ruukkuihin. Ansatien rivitalosta saadaan pienillä muutoksilla avara ja tyylikäs kokonaisuus.

stina.sippus@costes.fi
www.lestissuscolbert.fi

(PPR 4.12.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.