Mainos

Stina Girs

Putosi 10.4.
Ikä: 23 vuotta
Asuinpaikka: Järvenpää. Peruskoulun ja lukion jälkeen elämä oli niin tiukasti Järvenpäässä, ettei tullut mieleenkään muuttaa pois. Sittemmin nykyinen yritykseni/työpaikkani on myös siellä. Myös musiikki ja bänditouhut pitivät jalat tiukasti Järvenpäässä!
Ammatti: Floristi
Perhe: Isä, äiti ja isosisko.

Kerro esikuvistasi:
Musiikillinen esikuvani on ehdottomasti Shania Twain! Ihastuin Shanian musiikkiin, tyyliin ja olemukseen jo noin 13-vuotiaana ja opettelin laulamaan Shanian levyn tahdissa. Shanian fanitus innosti minua myös säveltämään ja sanoittamaan omia kappaleita jo 13-vuotiaana, kun olin oppinut vain muutaman soinnun kitarasta. Muita musiikillisia esikuvia on Sheryl Crow sekä muut vahvat naispersoonat, jotka tekevät musiikkiinsa itse!

Ihan ensimmäinen bändi, joka vei mukanaan, oli Spice Girls, jossa kolahtivat tyttöenergia ja hittibiisit. Tämän ansiosta ala-asteella perustin ensimmäisen bändini, joka oli "yllättäen" tyttöbändi. Sävelsimme itse kappaleemme ja voitimme jonkun bändikisankin!

Miksi lähdit mukaan Idolsiin?
Lähdin Idolsiin koska koin että nyt on sopiva ja ehdottomasti paras hetki tarttua tähän mahtavaan tilaisuuteen ja kokeilla onneani. Olin juuri valmistunut floristiksi, ja musiikin sarallakin olin saanut hyvin kokemusta, joten aika ja minä olimme kypsiä tähän kilpailuun.

Olin ensimmäisen koelaulun jälkeen niin häkeltynyt ja jännityksen sumentama, että kun sain kultaisen lipun ja pääsin ulos koelauluhuoneesta, kävelin kiireesti hakemaan tavaroitani. Olin niin häkeltynyt että tuuletus unohtui!

Kerro musiikkitaustastasi:
Aloitin klassiset pianotunnit musiikkiopistossa kun olin seitsemän. 12-vuotiaana olin jo niin kyllästynyt pianotunteihin, että pyysin isää opettamaan minua laulamaan ja soittamaan kitaraa. Yläasteen loppupuolella minua pyydettiin poikien rokkibändiin, jonka vuoksi tyttöbändi sai jäädä.

Sävelsin ja sanoitin bändin kitaristin kanssa biisit, keikkailimme ja treenasimme todella ahkerasti useamman vuoden. Tämän bändin kanssa tiet erosivat reilu kaksi vuotta sitten, jonka jälkeen toteutin pitkäaikaisen unelmani omasta countryhenkisestä sooloprojektista. Sävellän ja sanoitan nyt itse omat kappaleeni ja bändin kanssa teemme niistä upeita sovituksia.

Minkälaista musiikkia haluaisit esittää:
Kaikkein omimmalta tulevaisuudessa tuntuisi rock-henkinen countryrock/pop englanniksi tai suomeksi. Mutta koskaanhan ei tiedä mitä tuleman pitää tai mitä ideoita eteen tuleekaan! Pidän mielen avoimena kaikelle mitä tässä kisassa vastaan tulee!

Motto:
Asiat joihin ryhdyn, keskityn niihin täysillä ja vien ne aina satasella loppuun asti!

Stinan kilpailunumero on 1

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja