Mainos

Stiller Pressiklubissa: Jääskeläinen kehotti luopumaan Sipilän vaimoa loukanneesta vieraasta

Yleisradion Pressiklubin juontaja Ruben Stiller kertoo, että päätoimittaja Atte Jääskeläinen ehdotti hänelle keväällä, ettei hän enää kutsuisi teatteriohjaaja Susanna Kuparista ohjelmansa vieraaksi. 

Stillerin mukaan Jääskeläinen oli kehottanut miettimään vierasvalintaa, koska Kuparisen ohjaama näytelmä oli loukannut pääministeri Juha Sipilän (kesk.) vaimoa.

Jääskeläinen sanoi keskustelleensa asiasta toisen yleläisen kanssa, joka piti Kuparisen Eduskunta 3 -näytelmää vihapuheena Sipilän puolisoa kohtaan. 

Stiller sanoi harkinneensa asiaa yön yli ja ilmoitti haluavansa edelleen pitää Kuparisen vieraidensa joukossa.  

Stillerillä ja Jääskeläisellä oli eriävä näkemys siitä miten keskustelu oli keväällä mennyt. Jääskeläisen mukaan kyse oli toiveesta. Stillerin mielestä Jääskeläinen oli kehottanut häntä jättämään Kuparisen pois ohjelmasta.

– Ei, vaan sanoin että, olen käynyt tällaisen keskustelun ja saatan sen tietoosi, että harkitse asiaa.  Harkitsit ja päädyit siihen tulokseen, että haluat hänet pitää, ja se kelpasi minulle, Jääskeläinen vastasi.

Stiller väitti vielä vastaan, jolloin Atte Jääskeläinen kysyi:

– Ruben, oletko rehellinen tässä asiassa?

– Olen valmis todistamaan tästä asiasta valaehtoisesti, jos sitä haluat, vastasi Stiller.

Jääskeläinen oli jo toista kertaa tällä viikolla alaisensa tentattavana. Keskiviikkona häntä grillasi A-studion Susanne Päivärinta.  


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.