Stilissima: Trendikkäissä hääpuvuissa säihkyvät sääret

Morsiuspukuliike Stilissima esitteli häämuotinäytöksessä uutta hääpukumuotia, joka näyttää ensisilmäyksellä perinteiseltä, mutta sisältää yllätyksiä! Katso kuvat ja video näytöksestä.

Juhla- ja morsiuspukuliike Stilissima toi häät.fi Fashion Show 2010 -näytöksessä lavalle tuoretta hääpukumuotia. Stilissiman esittelemät hääpuvut sisältävät myös hauskan ja käytännöllisen yllätyksen!

Pitkä puku, minimekko – vai molemmat?

Häät.fi Fashion Show 2010 -näytöksen lavalla ihailtiin sekä perinteistä että modernia häämuotia. Morsiuspukujen helmat säväyttävät näyttävyydellään: ilmavat kerrostukset ja kevyt materiaalit tekevät puvuista pirteitä, kepeitä ja leikkisiä. Helmoissa piilee myös hauska yksityiskohta: pukujen alaosa on usein irrotettavissa, mikä tekee asuista monikäyttöisiä.

Morsian voi siis pukeutua kirkkoa varten periteisen pitkään hääpukuun, mutta muuntaa puvun lyhyeksi juhla-asuksi illan rientoihin. Alaosan saa vaivatta irti ja jo hetken päästä morsian voi pistää jalalla koreasti hääjuhlassa. Mikään ei estä käyttämästä trendikästä minimekkoa häiden lisäksi myös muissa juhlissa.

Hääpukujen yläosien kekseliäät ja vinot leikkaukset imartelevat monenlaisia vartaloita. Värikkäät kirjailut ja koristelut piristävät valkoisia prinsessapukuja.

Lisätietoja: www.stilissima.fi

Stilissima häät.fi Fashion Show 2010 -näytöksessä:

Lisää hääpukumuotiaMTV3 Katsomossa

Teksti ja kuvat: MTV3 Helmi

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja