Stefano Cherchi, 23, traagisessa onnettomuudessa – elämä päättyi kahta viikkoa myöhemmin

Italialainen kilparatsastaja Stefano Cherchi on kuollut 23-vuotiaana. Hän menetti henkensä maaliskuussa sattuneen onnettomuuden seurauksena.

Cherchi oli ollut kilpailemassa 20. maaliskuuta Australian Canberrassa. Italialainen ja hänen hevosensa Hasime joutuivat kilpailussa onnettomuuteen, jossa oli mukana kaksi muutakin ratsastajaa. 

Cherchi putosi hevosensa kyydistä ja sai vakavan kallovamman. Hän ehti olla tehohoidossa kaksi viikkoa, kunnes menehtyi. Legendaarisen kilparatsastajan Kieren Fallonin tytär ja Cherchin tyttöystävä Brittany oli ollut italialaisen vierellä, kun tämän elämä päättyi. 

– Cherchin perhe on ilmoittanut suurella surulla, että heidän rakastettu poikansa Stefano on tänään poistunut keskuudestamme. Perhe on valtavan kiitollinen saamastaan rakkaudesta, rukouksista ja viesteistä, Uuden Etelä-Walesin kilparatsastajaliitto kirjoitti.

Italialainen teki kovaa jälkeä Iso-Britanniassa ennen kuin muutti tämän vuoden alussa Australiaan. Hän keräsi yli sata voittoa Britteinsaarilla.

– Tämä on todellakin surun päivä meille kaikille, mutta Stefano tulee aina olemaan kanssamme. Hänen charmikas luonteensa ja virneensä ei voi unohtua, Cherchin valmentaja Marco Botti sanoi BBC:n mukaan.

 

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat