Söpö lomamekko koki pyörän selässä täydellisen muodonmuutoksen – pystytkö katsomaan nauramatta?

2000-luvun alun"kammotrendi"tekee nyt comebackia 0:42
2000-luvun alun "kammotrendi" tekee paluun – oletko valmis kohtaamaan tämän näyn?

Väljä paitamekko teki pyöräilevästä naisesta Michelin-ukon näköisen, kun tuuli sai kankaan pullistumaan. Aviomiehen kuvaama video on noussut nettisensaatioksi, josta uutisoi muun muassa verkkolehti Mirror.

Rauhallinen pyöräily trooppisella saarella kuulostaa romanttiselta, mutta erään häämatkalla olleen parin ajelu sai huvittavia piirteitä vaimon vaatetuksen vuoksi.

Amerikkalainen Maddy Jewell oli pukenut ylleen vaaleankeltaisen paitamekon. Peittävä ja ilmava asu sopi Malediivien trooppiseen ilmastoon, mutta nainen ei ollut ajatellut loppuun asti, millainen vaikutus merituulella on väljään asuun.

Vaimonsa takana pyöräilleen aviomiehen kuvaama video osoittaa, ettei näky ollut kovin imarteleva. Mekon sisälle päässyt ilma sai Maddyn näyttämään hänen omien sanojensa mukaan Michelin-ukolta – tukevalta rengasmieheltä. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paitamekko vai sumopuku?

Pariskunnan koominen pyöräretki aamiaiselle on noussut nettisensaatioksi. Maddyn TikTok-tilillä jaetulla videolla on tätä kirjoittaessa 22 miljoonaa katselukertaa.

 – Kun käytät vuosia opettaaksesi hänet ottamaan vaatekuvia, ja sinusta tulee viraalihitti, koska näytät Michelin-ukolta pyörän selässä, Maddy vitsailee videon yhteydessä.

Aviomiehen puolustukseksi täytyy sanoa, että mairittelevan asukuvan ottaminen kyseisessä mekossa pyöräilevästä vaimosta olisi ollut melkeinpä mahdotonta.

– En edes tajunnut, että kyseessä on sama asu. Luulin, että olit pukenut yllesi sumopainijan puvun, eräs tiktokkaaja kommentoi vitsikkäästi.

– Olen valehtelematta nauranut tälle enemmän kuin millekään pitkään aikaan, toinen riemuitsee.

Mekossa pyöräilyn vaarat

Onneksi myös Maddy on ottanut asian huumorilla. Kenties tapaus opetti hänelle, miten pukeutua pyöräretkelle. Väljän paidan pullistuminen on vielä kosmeettinen ongelma, kuten myös nousseen helman paljastamat pikkuhousut. Vaaratilanteita voi sen sijaan aiheuttaa pitkien helmojen jumiutuminen pyörän ketjuihin.

Toki jälkimmäisestäkin voi seurata lähinnä kiusallisia tilanteita, kuten imatralaisen Sofian tapaus todistaa.

Jos olet käyttänyt näitä, saatat oikeasti olla vanha! 0:30
Jos olet käyttänyt kaikkia videon laitteita, saatat oikeasti olla vanha!

Lue myös:

    Uusimmat