Sopivassa suhteessa: Miksi mies haluaa, että nainen pukeutuu säkkiin?

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Elli paljastaa, miten nainen saa pukeutumisellaan huomiota – liiankin kanssa.

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Ellin mukaan naisen tulee huoltaa ulkonäköään, mutta toisinaan mies ottaa asiakseen korjata armaansa asua...

"Ajan siis takaa pukeutumiskoodeja, jotka mies yrittää jossain vaiheessa suhdetta vaihtaa. Siinä vaiheessa, kun se rakastuu. Seurustelun alkuaikoina mies pyörittää upean näköistä daamiaan rinta pörheänä pitkin kyliä, ikään kuin kadehdittavaa sotasaalista. "Katsokaa, mitä minä tällä rakkauden julmalla valtikalla olen saavuttanut!"

Mutta siinä vaiheessa, kun mies huomaa ajattelevansa alkusuhteen jatkuvien aamu- ja päiväp*nojen sijaan perhettä, häitä ja yhteistä vanhuutta, iskee miehelle paniikki, että joku muukin saattaa huomata sotasaaliin sääret. Mies alkaa esittää toivomuksia, että rouva pukeutuisi muotoja korostavan kynähameen sijaan säkkiin. Oma mieheni sanoo jo ihan suoraan, että "onko pakko lähteä noin antavassa asussa ulos" ja tulee korjaamaan paitapuseroni ylimmänkin napin kiinni. Avaan sen sitten uudelleen Lohjan isossa liikenneympyrässä, noin yhdeksän kilometrin päässä, kun huuleni jo sinertävät."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja