Sopivassa suhteessa: Ei nainen pärjää miehen töissä

Helmen blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Elli ei usko tasa-arvoon.

Elli Mäkilä on 32-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla – rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli kirjoittaa tasa-arvosta, joka on hänen mukaansa "p*rseestä".

"Minä olen muodottomuudestani huolimatta nainen (passista voi tarkistaa). Minä EN pärjää miesten töissä yhtä hyvin kuin mies. Näin ollen pidän h*lvetin typeränä sekoilla suu vaahdossa miesten tontilla ja vaatia siitä samaa palkkaa ja arvostusta vaikka a) taitoni ja b) voimani eivät riitä yhtä hyvään suoritukseen. Miehellä ja naisella on erilaiset biologiat ja ajatusmallit siitä syystä, että kaikki tulisi Telluksella tehtyä. Vaikka kohtuullisen hyvä kuski olenkin, en kuitenkaan aja niin hyvin kuin suurin osa miehistä. Minun luontaiset kykyni ovat jossain muualla. Niin kuin monen sellaisenkin naisen, joille ei olisi koskaan pitänyt ajokorttia myöntääkään. Oletteko koskaan ajaneet Pitäjänmäen liikenneympyrässä? Jumalauta! Joka kerta kun joudun sitä käyttämään huomaan hengittäväni omatkin kyljet sisään koska alitajuisesti pelkään jonkun pirkon soveltavan kolmea kaistaa kahtena ja vievän pirkkamersustani kyljen mennessään."

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja