Someilmiöksi noussut romukauppias Markus Kuotesaho pohtii, mikä on suursuosion taustalla – "Jutut ja puhheet on ihan suoraan minun sydämestä"

Someilmiö Markus Kuotesahon suosio ei ota laantuakseen 3:46

Siikajokelaisen Markus Kuotesahon elämä muuttui vuonna 2014, kun Seiska-lehti halusi tehdä jutun naiseksi pukeutuvasta supliikista romukauppiaasta.

Valloittavana tarinaniskijänä tunnettu Markus päätyi nopeasti someilmiöksi, ja sittemmin hänestä Yle Perjantai -ohjelmaan kuvattuja videoita on katsottu sosiaalisen median välityksellä miljoonia kertoja.

Markus kertoo tarinoidensa tulevan suoraan sydämestä.

– Vuosien saatossa opittua tarinankerrontaa. Jutut ja puhheet on ihan suoraan minun sydämestä. Mitä minä aattelen ja mitä minä olen mieltä asioista. Lennokasta porinaa, niin se pittää ollakin. Kaikki jutut mitä on tapahtunut, on todellakin tapahtunut, saatana.

Julkisuudesta puhuttaessa Markus ei osaa sanoa juurikaan mitään negatiivista. Kaikki on mennyt hänen kohdallaan mallikkaasti.

– Positiivinen juttu. Ei oo ollu juurikaan ongelmia. Yllättävän positiivisesti ja hyvin menny.

"Ei liity mitään transuelämää"

Vaikka moni mieltääkin miehen transvestiitiksi, ei Markus ole itse ihan samaa mieltä asiasta.

– En minä oikeastaan mikään transu ole, vaikka välillä pukeudun hiukan erikoisesti. Ei siihen liity yhtään mitään transuelämää tai mitään. Se on vähän niinku harrastus.

Miehen edesottamukset ja tarinat saivat jatkoa, kun Markus vs Maailma -matkailuohjelma julkaistiin Yle Areenassa. Ohjelmassa Markus kiertää erilaisissa matkakohteissa omintakeisella tyylillään.

Mies kertoo matkailun olleen varsin mukava kokemus.

– Maana Ruotsi oli minulle positiivinen yllätys. Toinen oli Epsanja, kun siellä on paljon suomalaisia. Olisi varmasti suomalaisille hyvä maa asua.

Kieliä Markus pääsi matkallaan kuitenkin puhumaan varsin rajoitetusti.

– Se on niin vähän mitä minä ossaan. Se on melkee ”harasoo” mitä minä ossaan Epsanjaa ja seki taitaa olla Venäjätä.

Kuusiosainen Markus vs Maailma -ohjelma on katsottavissa tällä hetkellä Yle Areenasta.

Lue myös:

    Uusimmat