Some lyttäsi Jennifer Lopezin show'n – valinta Grammyihin loukkasi: "Kaikkia keikkoja ei tarvitse ottaa"

Jennifer Lopezin esiintyminen Grammy-gaalassa ei saanut pelkkää suitsutusta. 

Katsojat ovat suivaantuneet Jennifer Lopezin esiinnyttyä Grammy-gaalassa. Lopezin show oli tribuutti legendaariselle Motown-levy-yhtiölle, joka on synnyttänyt suuren joukon amerikkalaisen musiikkibisneksen tähtiä. 

Tuohtumuksen syynä on, että Motown tunnetaan perinteisesti afroamerikkalaisena brändinä, ja monen katsojan mielestä esiintymään olisi voitu hyvin valita afroamerikkalainen nainen. 

Somessa kirjoitettiinkin tapauksesta ahkerasti. 

– Rakastan JLO:ta, Luoja tietää, mutta Jennyn olisi pitänyt sanoa tälle ei. Kaikkia keikkoja ei tarvitse ottaa, totesi eräs katsoja. 

– Grammyissa istui runsas joukko mustia laulajattaria, ja siellä päätettiin laittaa Jennifer Lopez kunnioittamaan Motownia kesken Black history monthin, ihmetteli toinen. 

Black history monthia, eli Mustan historian kuukautta, vietetään muun muassa Yhdysvalloissa joka vuoden helmikuussa. Tarkoituksena on kiinnittää huomiota mustan väestön menneisyyteen yhteiskunnassa. 

Lopezin kanssa esiintynyt Motownin ikoninen artisti Smokey Robinson pitää kohua turhana. 

– En usko, että kukaan, jolla on järkeä päässä, on vihainen. Minusta jokainen, joka on vihainen, on typerä, hän kommentoi. 

– Motownin musiikki oli kaikille. Kaikille. 

Lähde: The Sun

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja