Some kuohui, kun David Beckham suuteli 10-vuotiasta tytärtään huulille – legendalta jo aiemmin tiukka viesti

David Beckham on saanut roppakaupalla kritiikkiä suudeltuaan 10-vuotiasta tytärtään huulille julkaisemassaan kuvassa. Jalkapallolegenda on puolustautunut jo aiemmin.

Beckham julkaisi viime perjantaina Instagramissa otoksen, jossa hän suutelee 10-vuotiasta tytärtään Harper Seveniä huulille ulkona.

– Iskä ja prinsessa Leia kävivät ihanalla kävelyllä tänä aamuna, Beckham kirjoitti.

Kuva näkyy alla oikeaa nuolta painamalla.

Kommenttikenttä tulvi pian hämmästeleviä ja tuomitsevia viestejä.

– Miksi suutelet tytärtäsi huulille? Se on outoa ja sopimatonta, eräs kirjoitti.

Beckham sai monia suoria kehotuksia lopettaa tyttärensä huulille suutelu.

Osa kuitenkin ymmärsi Beckhamia ja piti tekoa normaalina vanhemman osoittamana rakkautena. Jotkin kommentoijat kertoivat tekevänsä samoin vanhempiensa tai lastensa kanssa.

"Näin me toimimme"

Beckham on julkaissut Instagramissa aiemminkin suutelukuvan Harper Sevenin kanssa vuonna 2017.

Beckham on myös avannut aiemmin syitä toimilleen Facebook Livessä. Neljän lapsen isä kertoi saaneensa kritiikkiä tyttärensä huulille suutelemisesta ja ilmoitti suutelevansa huulille muita lapsiaan paitsi Brooklyniä, joka oli tuolloin ainoana Beckhamin lapsista täysi-ikäinen.

– Hän saattaisi pitää sitä vähän outona. Olen kuitenkin hyvin rakastavainen lasten kanssa. Niin minut kasvatettiin, ja näin me toimimme lapsiemme kanssa (Victoria Beckhamin kanssa), Beckham sanoi tiukasti.

Brooklyn on tätä nykyä 22-vuotias, ja täysi-ikäinen on myös Romeo, joka on 19. Cruzilla on ikää 16 vuotta.

– Haluamme osoittaa lapsillemme rakkautta ja suojelemme heitä, katsomme heidän peräänsä ja tuemme heitä. Olemme hyvin rakastavaisia heille, Beckham kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat