Mainos

Soini: Kankaanniemen harkintakyky petti täydellisesti

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini paheksuu kansanedustaja Toimi Kankaanniemen Facebookissa lähettämiä seksiviestejä.

Keskisuomalainen kertoi tänään, että Toimi Kankaanniemi on lähetellyt seksuaalissävytteisiä viestejä ja ehdotuksia useille vieraille naisille ympäri Suomea.


– Kankaanniemen harkintakyky on pettänyt täydellisesti, ei siihen ole mitään muuta sanottavaa, Soini totesi matkalla hallitusneuvotteluihin.

Soinin mukaan Kankaanniemen asemaa käsitellään eduskuntaryhmässä.

– Meillä on sellainen työnjako, että Lindström hoitaa kansanedustajat, Slunga-Poutsalo hoitaa sitten muut, ja minä vedän puoluetta.

Jari Lindström on perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja ja Riikka Slunga-Poutsalo puoluesihteeri.

Kankaanniemen on arveltu olevan yksi perussuomalaisten ministeriehdokkaista tulevassa hallituksessa. Nyt hän toimii perussuomalaisten hallitusneuvottelijana rakenneuudistusten työryhmässä.

Lindström: En ole saanut Kankaanniemeä kiinni

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jari Lindström ei halunnut hallitusneuvottelujen keskeltä kommentoida Kankaanniemeen viestittelyä.

- Olen yrittänyt tavoittaa Kankaanniemeä, mutta en ole saanut häntä kiinni. En halua arvioida asiaa ennen kuin olen keskustellut hänen kanssaan, Lindström sanoi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.