Sofia Järnefelt joutui noloon tilanteeseen kruununprinsessan edessä – edellisillan asu teki tepposet

Yöpuvussa juhliin ja mutakengissä kruununprinsessan eteen – Muodin huipulle -tuomarit ja kisaajat paljastavat itse tekemänsä tyylimokat 5:26
Yöpuvussa juhliin ja mutakengissä kruununprinsessan eteen – Muodin huipulle -tuomarit ja kisaajat paljastavat itse tekemänsä tyylimokat

Sofia Järnefelt ajautui kiusaannuttavaan tilanteeseen jalassaan olleiden kenkien takia Tanskan prinsessa Maryn edessä.

Muodin huipulle  -ohjelmassa kisaa jälleen kymmenen muotisuunnittelijaa, ja heitä arvioi kolmen hengen tuomaristo, joka koostuu suomalaisista muodin huippuammattilaisista: kolmikkoon lukeutuvat juontaja-vaikuttaja Miisa Grekov, suunnittelija Mert Otsamo  sekä muodin asiantuntija Sami Sykkö. Kisaajia mentoroi jälleen suunnittelija Sofia Järnefelt.

MTV Uutiset tiedusteli muodin asiantuntijoilta, onko heille itselleen sattunut vuosien varrella tyylimokaa, joka ei hevillä unohdu. 

Sofia Järnefelt kertoi ajautuneensa hieman kiusaannuttavaan tilanteeseen takavuosina ollessaan itse opiskelijana mukana Kööpenhaminan muotiviikoilla eräässä kansainvälisessä kilpailussa. Järnefelt ei kertomansa mukaan todellakaan uskonut, että voisi voittaa sen.  

Finaalia edeltävänä yönä Järnefelt oli ollut tanskalaisen muotisuunnittelija Henrik Vibskovin muotinäytöksen afterpartyilla Christianian vapaakaupunginosassa Kööpenhaminassa. 

– Koska olin köyhä opiskelija, mulla ei ollut kuin yhdet kengät mukana. Ja niillä kengillä olin kävellyt siellä mutaisessa Christianiassa. Sitten olin siellä finaalissa, ja kun mut julkistettiin voittajaksi, en pystynyt hetkeäkään ajattelemaan, että jee mä voitin, vaan pelkästään sitä, että voi ei, nyt on mentävä tuonne valkoiselle lavalle näissä mutaisissa kengissä vastaanottamaan palkinto kruununprinsessalta. 

Kyseessä oli tietysti Tanskan tuolloinen kruununprinsessa, nykyinen kuningatar Mary

– Se catwalk meni aivan likaiseksi, Järnefelt summaa. 

Yllä olevalta videolta näet, millaisia tyylimokia Muodin huipulle -tuomarit ja kisaajat myöntävät tehneensä.

Muodin huipulle alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 8.2. kello 20.
MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat