SodaStream Pure

Monelle 1970 ja 80-luvuilta tuttu limsakone on palannut – nyt kuitenkin palkittuna designversiona. SodaStream Pure sai Red Dot -kunniakirjan keväällä.

Koneen designen on suunnitellut kansainvälisesti tunnetun Israelilaisen muotoilutoimiston I2D:n muotoilija Elisha Tal. Hän on nähnyt limsakoneen uusin silmin: enää limsaa ei tehdä vain lapsille, vaan myös aikuisille, jotka ovat alkaneet juoda runsaasti kivennäisvesiä ja makuvesiä. Siksi moderniin kotiin tarvitaan kuplavesilaite, joka on kaunis pitää esillä.

SodaStream Puren materiaalina on käytetty ruostumatonta terästä ja korkealuokkaista muovia. Se ei tarvitse sähkövirtaa eikä pattereita vaan siinä käytetään helposti vaihdettavaa hiilihappopatruunaa. Nappia painamalla kuplat vapautuvat veteen.

Myös pullo on muotoilultaan pöytäkelpoinen. Ja jos tekee mieli muutakin kuin kuplavettä tai makuvettä, voi kauniiseen pulloon tehdä onneksi myös limsaa!

Kauniilla laitteella voi myös vähentää kaatopaikkojen muovipullovuorta, mikä tekee kauniin designen vielä kauniimmaksi, sillä mitä pienempi kaatopaikka, sitä kauniimpi luonto.

Toimittaja: Hanna Sumari

Kuvauksen kone Etacap Oy, puh 09-47304421,

www.sodastream.fi

Lue myös:

    Uusimmat