Smashin 3. jakso: Herra DiMaggio

Ivy ja Derek ovat alkaneet tavata toisiaan usein – makuuhuoneen puolella. Se saa Ivyn pohtimaan saiko hän Marilyn roolin vain heidän suhteensa takia.

Karen ja Derek tapaavat drinkeillä keskustellakseen Karenin esiintymisestä Marilyn-musikaalin kuorossa ja taustatanssijoiden joukossa. Derek lupailee, että moni asia saattaa vielä muuttua ennen kuin musikaali saa ensiesityksensä. Kesken tapaamisen mustasukkainen Dev ilmestyy paikalle ja haluaa tehdä selväksi oman roolinsa Karenin elämässä.

Tuotantotiimin seuraava tehtävä on löytää oikeaa miestä esittämään Marilyn aviomiestä, Joe DiMaggiota. Michael Swift on Broadway-veteraani, jonka kanssa Julia ja Tom ovat työskennelleet aiemminkin. Julia vastustaa miehen palkkaamista, mutta tiimi haluaa hänet baseball-tähden rooliin.

Kotona vaimonsa ja pienen poikansa kanssa Michael pohtii saako hän roolin.

Tomin avustaja Ellis keskustelee Marilyn-musikaalista ystäviensä kanssa. Ystävien mukaan pojan pitäisi saada korvaus, sillä musikaali oli hänen ideansa. Tomin kotona Ellis nappaa Julian muistivihkon nähdäkseen mitä ideoita naisella on.

Tom saa kuulla, että Ivylla ja Derekillä on suhde. Julia ei tunnu välittävän asiasta ja ajautuu riitaan Tomin kanssa. Julia ja Michael törmäävät toisiinsa Eileenin toimistolla. Heidän välillään on selvästi jotain ja Julia pakenee paikalta kiireesti.

Myöhemmin Julia paljastaa Tomille, että hänellä ja Michaelilla oli suhde erään musikaaliprojektin aikana. Hän ei halua kenenkään tietävän asiasta, mutta viereisessä huoneessa oleva Ellis kuulee paljastuksen.

Karen matkustaa kotiseuduilleen Iowaan osallistuakseen raskaana olevan ystävänsä vauvakutsuille. Samalla hän pohtii onko hänellä varaa osallistua musikaalin tekoon samalla, kuin yrittää ansaita rahaa tarjoilijana. Poikaystävä Dev on luvannut auttaa häntä taloudellisesti.

Iowassa Karen nauttii ystäviensä seurasta ja esiintyy paikallisessa baarissa. Kotona hän keskustelee vanhempiensa kanssa ja saa nämä vakuuttuneeksi, että hänen tulee seurata unelmiaan ja pyrkimystään laulajaksi.

Julia suostuu palkkaamaan Michaelin esittämään DiMaggiota. Ivy ja Michael harjoittelevat uutta romanttista musikaalikappaletta nimeltä Mr. and Mrs. Smith. Julia ei voi peittää tunteitaan: hän välittää yhä Michaelista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja